.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Хайде стига ме банвал за щяло и нещяло де ;/. Постоянно някой някъде обижда в тоя форум, а ти си се хванал мене да банваш. Нещо предупреждение тоя път? Директно бан...Тенденциозно е. Спри се вече.
    Никой друг не си позволява толкова, колкото ти, а и не е като да си обиждал само веднъж.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Никой друг не си позволява толкова, колкото ти, а и не е като да си обиждал само веднъж.
    Дори не използвам толкова хард обиди. Тоя път ме банна за едни "нещастници". Пък да не отваряме тема за наричане на нещата с истинските им имена. Давай го по-леко с цензурата. Престараваш се.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Дори не използвам толкова хард обиди. Тоя път ме банна за едни "нещастници". Пък да не отваряме тема за наричане на нещата с истинските им имена. Давай го по-леко с цензурата. Престараваш се.
    Добре, Корб. Може би е време да заровим томахавката с молбата да си малко по-съобразителен какво пишеш и да не се оплакваш при всяко шампонисване, защото това е начин коментарите с обидни съдържания да не биват изтривани, ако съдържат нещо по темата. За всеки случай мини през "Правила на форума", за да са ти пресни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си