Цитирай Първоначално написано от Yoana_01 Виж мнението
Вече няколко дни никой не иска дори да напише една дума по въпросът, който зададох. Къде са модераторите или за тях това е маловажен въпрос? Същото беше и когато без никаква причина YoungBloodZ ми банна ника, направих нов и го попитах защо той даже не отговори. Свърза се с мен с нескопосано обяснение чак когато LAdyDi ми възстанови профила. Сега разбра ли YoungBloodZ, защо влизам по този начин? Иначе той и Indinstict си играят на лов на вещици, но когато някои ги попита нещо по-сериозно мълчат като не знам какво.Та за последно питам кой и защо се е ровил в профила ми и е сменил аватара ми? За да направи това без да смени паролата ми имам някакви съмнения какъв човек е бил. Ако не ми отговорите или не проучите въпроса ще изпратя писмо до Инвестор и до няколко медии за да видят как се манипулира форум и най-вече защо!
Фейкче, никой не ти е пипал снимката. Просто от толкова много акаунти вече се объркваш и не знаеш на кой профил коя снимка слагаш. Ако отново пишеш в тази тема ти обещавам, че ще получиш бан и този път никой няма да ти отблокира профила. Ако все пак имаш някакви въпроси, отговори, или пък искаш да докладваш нещо, чувствай се свободна да го направиш на лично съобщение към конкретния потребител, или пък да пуснеш тема в кофата.

Може да се оплачеш на Инвестор по всяко време.