- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Аз пък не виждам нищо нередно в така случилите се събития във форума. Но нередното е някой да не са къпе и мие зъбите и това да е семейно правило на което ще се уат и поколенията им и което се пропагандира във форума като нещо нормално- не, не е нормално и не би трябвало да се споменава, а кво оства да се защитава или пропагандира.
Ми то е семейно правило и да не се мразят хората и да не се обиждат и т.н. Няма нещо, което да може да даде основание за обида и т.н. освен в случаите на друга обида и така да се изравнят един вид, което пак е неприемливо.
Надявам се, че никой няма да си каже ааа щом тези не се къпят дай и аз няма. Все пак е личен избор, всеки решава дали да се къпе или не и на какъв интервал от време.
Ми, не е личен избор. Личен избор е, когато нещо не пречи на чуждия комфорт и не застрашава друг (примерите: яденето на месо НЕ е личен избор, отказа от ваксиниране НЕ е личен избор и така нататък) в случая да миришеш зле ще е избор, ако миришеш сам в гората. Поне аз така разбирам понятието "личен избор", де...
квак
Е, така е по принцип. Ама може момчето да не мирише просто много. Въпросът е че тук се измества дали мирише или не.
Малко е нередно да приравняваш отказа от ваксини с отказа от къпане, особено както разбрах си колежка.
Той може да си мирише всъщност и при най-редовно къпане, да речем ходи с мн мръсни дрехи или у тях е мръсно, примерно само казвам. Просто не е нужно чак толкова яростен отпор за нещо не особено сериозно и незастрашаво пряко правата на другите. Нито подкрепям, нито осъждам идеята за къпането. Аз си се къпя когато реша.