Системни расистки обиди спрямо мен, относно цвета на кожата ми:
Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
Много чуствителен си станал. Досущ snowflake!
Каза че съм те обидил на расистка основа (учудващо как, при положение че така и не ми отговори на въпроса какво конституцира расизм в термини като reverse racism и snowflake)
Това са само някои от тях! Въпросният потребител системно използва спрямо мен квалификации, основаващи се на цвета на кожата ми!
И още:
Какво нагло псе си само. Покажи ми, моля те, къде съм те обидил за цвета на кожата ти? Както ти показах, сноуфлейк не е обратното на негър.
Разпространяване на расистка идеология на общо основание, което е наказуемо съгласно законите на РБългария:
Расизма не е един и същи. Ако някой те обиди с израза 'бял боклук', самото значение и сигнификация е съвсем различно от това ако ти наречеш някой чернокож 'негър.
Законите в страната в която живеем не позволяват никакви форми на расизъм, без значение за какъв цвят на кожата става въпрос! Проверете!

Исторически ревизионизъм и отричане на турското робство:
...защото не си бил систематично дискриминиран, малтретиран, културно и социално анихилиран за последните 500 години. Като бял европеец, никога не си бил част от система която активно те дехуманизира и те третира като куче.
Оневиняване на обиди основани на расистка основа:
Ето защо трябва да правиш разграничение между самия расизъм и нетолерантността или обидите, основани на раса, в която липсва елемент на превъзходство.
Съгласно българското законодателство, това не е извинение за обиди на расистка основа!
Този потребител води расистка пропаганда, която е в разрез със законите на страната!

Исторически реваншизъм, основан на расова основа:
Това е в основата на аргумента, че чернокожите не могат да бъдат расисти към белите: когато един черен човек обижда или заплашва бял човек, защото е бял, това не е защото извършителят смята, че "черната раса" е по-добра отколкото "бялата раса".
По-скоро това е реакция срещу белия расизъм, бялото господство и историческите несправедливости
В законодателството на РБългария, няма позволени форми на расизъм ("прав" или "обратен"), както и не се споменават раси или цветове на кожата!
Затова казвам че ти си нямш понятие от контекст и слагаш reverse racism под общ знаменател, тоест под общата дефиниция на расизма.
Този потребител обаче, пропагандира идеология, която е в разрез със законите на страната!

Вземете необходимите мерки, или ще направя оплакване по въпроса, на по-високо ниво!