- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
1. Неуместни, подвеждащи, безотговорни и крайно опасни постове по сериозни въпроси, които могат да подведат хората, които ги четат и да ги изложат на сериозен риск за здравето и живота им, създавайки илюзорно впечатление, че заразяването с ХИВ е някакъв майтап и че има лекарство/ваксина срещу него!
2. Реклама на шарлатански продукти, с недоказано медицинско действие, които са неефективни и потенциално опасни!
3. Рекламата и промотирането на медикаменти (освен такива за обща употреба без рецепта) е против правилата на форума!
Подобна зловредна дезинформация трябва да се санкционира подобаващо!
Ако не бъдат взети мерки, ще ескалирам сигнала до по-високо ниво!
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Много ви харесва да се правите на жертва каквато не сте.
Темата е да споделите как се чувствате. След като са ви скучни чувствата на другите, как пък веднъж не споделихте собствените си и не написахте нормално мнение, а единствените ви включвания са да плюете по другите. Вие сте ги нарочили и ги тормозите постоянно. Никой не трие и не забранява нормални мнения. Постоянните ви психоанализи винаги на едни и същи потребители са чисто тролене, което неизбежно води до верижна реакция от заяждания и караници и постоянно разваляте нормалния тон на темата.
Аз разговарях с Иневтон и нито съм говорил, нито съм се обръщал към някой друг!
Къде съм плюл - моля цитирайте! Аз и Иневтон водехме цивилизован разговор!
Цитирайте къде сме плюли и къде сме използвали нецензурни/обидни думи! Чакам!
Освен ако според вас, темата не служи на две конкретни потребителки и там да са позволени само хвалби спрямо тях, а?!
Кой ви го каза това!?
От кога всичко различно от харесване и подмазване е "тормоз"?!
Това тук все повече ми заприличва на "моделът Джени Суши"!
"Тормоз"...
Никъй освен вас! Вие го правите постоянно! Очевидно е за все повече потребители, че триете всичко, което не изнася на холи и тори! Вас ви използват, а вие злоупотребявате с положението си!
Ааа моля ви се! Въпросните "жертви" не са толкова специални, че да коментирам само тях! Аз коментирам всеки, когото съм преценил!
Каква е верижната реакция, след като аз отдавна не съм виждал някоя засегната да възрази аргументирано и цивилизовано!?
Това което правят е да го удрят на "женска солидарност" и да ви използват да триете всяко мнение което не им харесва!
Напомням ви че "на някой не му харесва" не значи непременно "нарушаване на правилата на форума" и длъжността ви изисква да умеете да правите разлика между двете!
То вече дори заяждания няма в тоя форум!
Освен това, аз и потребителите които санкционирате имаме висока езикова култура и спазваме добрия тон! Това че някой е неспособен да отвърне подобаващо, без да наруши правилата, само издава колко му е багажа!
Айде бе! На моето мнение кое му беше ненормалното, че го изтрихте?
Но в същото време е нормално всеки ден да четем как някой спи с кучето си и как някой запълва липсите от детството си с пари. Не е ли в противоречие с правилата на форума да се пишат едни и същи неща всеки ден?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.