- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Позволете ми да не се сългася с Вас. Въпросният потребител е с никнейм "qkiq_metal", с което от своя страна е нормално да приведе себе си към определени асоциации и поне така аз добивам представата си горе-долу как изглежда той. И дори Вие ми се струва, че споделяте общия предразсъдък относно почитателите на стила, към който авторът се причислява след като преразказът на мнението ми с ваши думи го прави много по-красноречиво от колкото беше. Употребихте думите "запуснат" и "мазен", които аз мисля, че не бях отправил по толкова директен начин. Също така държа да подчертая, че аз никъде не бях посочил авторът да е от малцинствата, а бях отправил справедлива критика. По-конкретно, бях споменал, че мешката може да се интерпретира от срещуположния пол (т.е. от обекта на неговите желания) като торба, с която някой от малцинствата би събирал вторични суровини. И предполагам, че Вие бихте се съгласили, че мешката, която е типичен за метълите аксесоар, не помага кой знае колко на един млад мъж, така че той да бъде привлекателен за дамите
А целта ми е да бъда саркастичен, ако трябва, за да помагам. Със сигурност не е, за да опростачвам темите. Ако мненията ми са твърде остри, предлагам да не ги триете, а да смалявате размера на шрифта при редакция, така че който искам, поне да може да прочете какво е било написано вместо да се трият "бисери", които биха могли, ако не друго, то поне да разведрят обстановката и ежедневието на другите с малко смях.
Последно редактирано от TrollFactory : 04-01-2019 на 15:37