- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Аз разговарях с Иневтон и нито съм говорил, нито съм се обръщал към някой друг!
Къде съм плюл - моля цитирайте! Аз и Иневтон водехме цивилизован разговор!
Цитирайте къде сме плюли и къде сме използвали нецензурни/обидни думи! Чакам!
Освен ако според вас, темата не служи на две конкретни потребителки и там да са позволени само хвалби спрямо тях, а?!
Кой ви го каза това!?
От кога всичко различно от харесване и подмазване е "тормоз"?!
Това тук все повече ми заприличва на "моделът Джени Суши"!
"Тормоз"...
Никъй освен вас! Вие го правите постоянно! Очевидно е за все повече потребители, че триете всичко, което не изнася на холи и тори! Вас ви използват, а вие злоупотребявате с положението си!
Ааа моля ви се! Въпросните "жертви" не са толкова специални, че да коментирам само тях! Аз коментирам всеки, когото съм преценил!
Каква е верижната реакция, след като аз отдавна не съм виждал някоя засегната да възрази аргументирано и цивилизовано!?
Това което правят е да го удрят на "женска солидарност" и да ви използват да триете всяко мнение което не им харесва!
Напомням ви че "на някой не му харесва" не значи непременно "нарушаване на правилата на форума" и длъжността ви изисква да умеете да правите разлика между двете!
То вече дори заяждания няма в тоя форум!
Освен това, аз и потребителите които санкционирате имаме висока езикова култура и спазваме добрия тон! Това че някой е неспособен да отвърне подобаващо, без да наруши правилата, само издава колко му е багажа!