Цитирай Първоначално написано от Blubalu Виж мнението
Темата е да споделите как се чувствате. След като са ви скучни чувствата на другите, как пък веднъж не споделихте собствените си и не написахте нормално мнение,...
Аз разговарях с Иневтон и нито съм говорил, нито съм се обръщал към някой друг!
... а единствените ви включвания са да плюете по другите.
Къде съм плюл - моля цитирайте! Аз и Иневтон водехме цивилизован разговор!
Цитирайте къде сме плюли и къде сме използвали нецензурни/обидни думи! Чакам!
Освен ако според вас, темата не служи на две конкретни потребителки и там да са позволени само хвалби спрямо тях, а ?!
Вие сте ги нарочили и ги тормозите постоянно.
Кой ви го каза това!?
От кога всичко различно от харесване и подмазване е "тормоз"?!
Това тук все повече ми заприличва на "моделът Джени Суши"!

"Тормоз"...
Никой не трие и не забранява нормални мнения.
Никъй освен вас! Вие го правите постоянно! Очевидно е за все повече потребители, че триете всичко, което не изнася на холи и тори! Вас ви използват, а вие злоупотребявате с положението си!
Постоянните ви психоанализи винаги на едни и същи потребители ...
Ааа моля ви се! Въпросните "жертви" не са толкова специални, че да коментирам само тях! Аз коментирам всеки, когото съм преценил!
...неизбежно води до верижна реакция от заяждания и караници и постоянно разваляте нормалния тон на темата.
Каква е верижната реакция, след като аз отдавна не съм виждал някоя засегната да възрази аргументирано и цивилизовано!?
Това което правят е да го удрят на "женска солидарност" и да ви използват да триете всяко мнение което не им харесва!
Напомням ви че "на някой не му харесва" не значи непременно "нарушаване на правилата на форума" и длъжността ви изисква да умеете да правите разлика между двете!
...заяждания и караници и постоянно разваляте нормалния тон на темата.
То вече дори заяждания няма в тоя форум!
Освен това, аз и потребителите които санкционирате имаме висока езикова култура и спазваме добрия тон! Това че някой е неспособен да отвърне подобаващо, без да наруши правилата, само издава колко му е багажа!