.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    не може ли Вие да ограничите такива потребители
    Не може, браД. Аз докато имах права ги ограничавах фейкчетата и, о, познай защо сега не ги ограничавам.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    24 часа оглушително мълчание от страна на настоящите модератори!
    Защо?!
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Айде бе! На моето мнение кое му беше ненормалното, че го изтрихте?
    Но в същото време е нормално всеки ден да четем как някой спи с кучето си и как някой запълва липсите от детството си с пари. Не е ли в противоречие с правилата на форума да се пишат едни и същи неща всеки ден?
    Очевидно модераторите си мислят, че спамът на онези двете върти форума и че в "дневника" е позволено да се пишат хвалби за тях !
    Аз предлагам да си направим нова тема-дневник, където да пишем, а онази да я прекръстят на "Монолози на в...", защото в това се е превърнала !
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Да оставим караниците настрани.
    Не съм съгласен!
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Не може, браД. Аз докато имах права ги ограничавах фейкчетата и, о, познай защо сега не ги ограничавам.
    Сегашното модериране е най-неадекватното и откъснато от реалността, съществувало някога във форума!
    Освен това, модераторите са само жени, което е сексистко и дискриминационно, а оттам и цялостното им отношение към потребителите!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Administrator
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Защо?!
    Очевидно модераторите си мислят, че спамът на онези двете върти форума и че в "дневника" е позволено да се пишат хвалби за тях !
    Аз предлагам да си направим нова тема-дневник, където да пишем, а онази да я прекръстят на "Монолози на в...", защото в това се е превърнала !
    Не съм съгласен!
    Сегашното модериране е най-неадекватното и откъснато от реалността, съществувало някога във форума!
    Освен това, модераторите са само жени, което е сексистко и дискриминационно, а оттам и цялостното им отношение към потребителите!
    Моля да престанете да създавате напрежение със заяждащи коментари и омаловажаване работата на модераторите на форума.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Моля да престанете да създавате напрежение със заяждащи коментари и омаловажаване работата на модераторите на форума.
    Вместо за замитате проблемите под килима, отговорете на основателните въпроси, зададени от потребителите!

ПО ТЕМАТА:
    Цитирай Първоначално написано от Stamni01 Виж мнението
    Не се стряскай толкова всички венерически болести се лекуват, освен ХИВ но ако се иследваш и разбереш на време можеш да живееш цял живот. Пък имаше статистика че България е държавата със най-малкото хора заразени с СПИН. И аз имам една приятелка която като тебе много се притеснява няма страшно.
    Опасни и подвеждащи коментари от съмнителен потребител, омаловажаващи опасността от венерически болести!
    Намирам такива мнения във форума за крайно неуместни и неприемливи!
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Вместо за замитате проблемите под килима, отговорете на основателните въпроси, зададени от потребителите!

ПО ТЕМАТА:
    Опасни и подвеждащи коментари от съмнителен потребител, омаловажаващи опасността от венерически болести!
    Намирам такива мнения във форума за крайно неуместни и неприемливи!
    Съвсем друго имах предвид, когато го писах целта ми беше човека който е писал тази тема да не се притеснява чак толкова до периода в който може да се изледва. Не е работа 1-2 месеца или там колкото трябва да се чака да се притесняваш всеки ден
    И въпреки че не можеш да се върнеш назад и да си осигуриш ново начало, можеш да започнеш от днес и да си осигуриш изцяло нов край”
    „Когато миналото ти
    се обади, остави го да си говори. И без това няма нищо съществено за казване

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Защо?!
    Не съм съгласен!
    от реалността, съществувало някога във форума!
    Няма да е зле. Това за темата.

Ако някой си спомня аз много критикувах предишните модератори (YoungBloodZ и Indistinct). Дължа им искрено извинение. Те си вършеха работата в пъти по- добре от сегашните. Поне бяха по- безпристрастни. И доста по- непсевдоморалисти. Въпреки че не им плащаха за това. Може би пък и това е било фактор. Знае ли се.

Както и да е. Все още чакам отговор на въпроса за изтритото ми мнение. И няма да спра да го чакам. Защото и преди са изтривани мои мнения, които не нарушават правилата на форума. Тогава не съм правил проблем. По принцип не съм конфликтна личност, но търпението на всеки си има граници.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си