- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
24 часа оглушително мълчание от страна на настоящите модератори!
Защо?!
Очевидно модераторите си мислят, че спамът на онези двете върти форума и че в "дневника" е позволено да се пишат хвалби за тях!
Аз предлагам да си направим нова тема-дневник, където да пишем, а онази да я прекръстят на "Монолози на в...", защото в това се е превърнала!
Не съм съгласен!
Сегашното модериране е най-неадекватното и откъснато от реалността, съществувало някога във форума!
Освен това, модераторите са само жени, което е сексистко и дискриминационно, а оттам и цялостното им отношение към потребителите!
Вместо за замитате проблемите под килима, отговорете на основателните въпроси, зададени от потребителите!
ПО ТЕМАТА:
Опасни и подвеждащи коментари от съмнителен потребител, омаловажаващи опасността от венерически болести!
Намирам такива мнения във форума за крайно неуместни и неприемливи!
И въпреки че не можеш да се върнеш назад и да си осигуриш ново начало, можеш да започнеш от днес и да си осигуриш изцяло нов край”
„Когато миналото ти
се обади, остави го да си говори. И без това няма нищо съществено за казване
Няма да е зле. Това за темата.
Ако някой си спомня аз много критикувах предишните модератори (YoungBloodZ и Indistinct). Дължа им искрено извинение. Те си вършеха работата в пъти по- добре от сегашните. Поне бяха по- безпристрастни. И доста по- непсевдоморалисти. Въпреки че не им плащаха за това. Може би пък и това е било фактор. Знае ли се.
Както и да е. Все още чакам отговор на въпроса за изтритото ми мнение. И няма да спра да го чакам. Защото и преди са изтривани мои мнения, които не нарушават правилата на форума. Тогава не съм правил проблем. По принцип не съм конфликтна личност, но търпението на всеки си има граници.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.