- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Имало е много такива случаи и то не само спрямо мен! И други потребители са се оплаквали от същото (да цитирам ли?), като единствената разлика е, че аз не се примирявам толкова лесно като тях!
Не се заяждам, а просто поставям въпроси, на които чакам отговор! До сега не сте отговорили на нито един от тях:
Не ме замеряйте със случайни линкове към неизвестни сайтове! Правилата на сайта важат на неговата територия и следва да са обявени в него, като аз ги познавам доста по-добре от вас:
https://www.teenproblem.net/forum/sh...1#post10003650
Да ми пускате линк към друг сайт с някакви си правила там, е все едно аз да искам да си купя оръжие без разрешително у нас, като се позовавам на конституцията на САЩ!
Пълно спокойствие има само на гробищата, а други потребители вече сравняват форума с гробище. Не забелязвате ли, че вече почти никой не пише, а аз съм най-активният от оставащите потребители? Средно вече има под 10 поста на денонощие! Какъв е смисълът на форума, ако няма дискусии?!
Извинявайте, но по този въпрос отдавна няма никакъв спор, а пълен консенсус между потребителите!
Работата е там, че често пъти не ми давате възможност да се изявявам, като ограничавате и други потребители по същия начин! Това че други потребители вече не ви пишат същото е че е спряло да им пука и дори не влизат във форума!
Каква е вашата ангажираност, като вие дори не участвате във форума?! Никакви публикации, никакви позиции по никакви въпроси! В кой форум има такова нещо?!
Назначиха ви на заплати, като вие освен да триете постове по сигнали или случайно прочитане на изваден от контекста пост, в резултат на моментна емоция, с какво друго допринасяте за живота и развитието на форума? Дори в началото когато "встъпихте в длъжност", стояхте в сянка и постове изчезваха призрачно, без никакъв отчет или обосновка! Много преди вие да дойдете тук, модераторите освен че бяха И активни потребители, даваха отчет и обосновка на дейността си:
https://www.teenproblem.net/forum/sh...81%D1%8A%D0%BA
Вие откакто сте тук, НИКОГА не сте го направили! Дори аз бях причината да излезете на светло, да се покажете във форума, заради моята форумна позиция и съвест (което вие наричате "заяждане")!
Не знам какво сте завършили, но нещо ми подсказва, че е PR или по-малко вероятно - журналистика. Какъв професионалист сте вие, ако не пишете и не опитвате да влияете на хората със словото си?!?