Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
Най-накрая и партийната членка да се оплаче от партията. Дано поне сега се вземат някакви мерки.
Партийните членки, които се оплакват от Партията, биват изхвърлени от нея - нищо друго не се случва !
Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
Това че не мрънкам постоянно за това колко съм недоволна от администрацията на форума, не означава че съм “партийна членка”.
Напротив! На всички е ясно, че се трият системно и наред всички постове, които не са хвалби спрямо теб и тори !
Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
Та злобните си заядливи подхвърляния можеш да си ги запазиш за скайп чатовете
Ето - тука пак се опитваш да се изкараш жертва, за да накараш модераторКИТЕ да разпънат модераторския чадър над теб за пореден път, по феминистка линия !
Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
Думата Циганин в България все по-често се използва в негативен аспект, затова използваме Ром. Роми е българизирана форма на ромá – дума на романи, която е самоназванието[37] на част от циганите. На романи ромáозначава човек от ромската етническа група или мъж, съпруг[38] (в противовес на гаджé, всички нероми). Думата, на хинди - रोमा "рома", вероятно идва от санскритското"дом(б)а", което означава "музикант от низша каста".[39] На цигански думата ром означава "мъж, съпруг" и произлиза от древната индийска дума ḍomba, с която са назовавани някои касти на ковачи и музиканти, все дейности, свързани с пътуване, с които са се препитавали в чергарския си живот циганите." Съжаляваме, че Ви е редактиран текста, но сме задължени да спазваме определени правила. Поздрави!
Това пък от къде го измислихте/копирахте ?!
Няма директива на държавно ниво, забраняваща употребата на думата "циганин", нито пък тя е официално призната за обидна! Няма български закон, в който да пише такова нещо! Вие като развивате дейност на територията на Република България, следва да спазвате официалното законодателство, е не да се опитвате да налагате някакви псевдо-директиви без юридическа стойност у нас! Ако правите такова нещо вие се превръщате в нарушители!
А много цигани се самоопределят като цигани.
Съветвам и модераторКИТЕ да прочетат тази статия - ще им бъде от полза:
https://trud.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%...E%D0%BC%D0%B8/
Трябва да броим кои са повече, за да знаем кое е политкоректно ли?
Вместо да се правите на Кичка Бодурова (с познанията по чужди езици) може да следите за истински нередности.
Защо е това редактиране/триене на ненарушаващи правилата коментари? Защото трябва да отчитате дейност?
МодераторКИТЕ чули-недочули отнякъде се опитват да се изкарат много запознати с "политкоректността" и навярно си мислят че правят нещо полезно! Те правилата на форума не знаят, пък какво остава за държавното законодателство !
Мен също са ме наричали "циганин" много пъти в тоя форум, но аз не съм такъв!