- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Аз действително бях отличник в училище, но именно заради това сега имам известни успехи и в живота си и не страдам от никакви липси. Както финансови, така и образователни. А това са две неща, в които виждам, че ти изпитваш сериозни затруднения в житейския си път. Честно казано не знам дали да те мразя или да те съжалявам.
Колкото до труда "на машина". Предполагам, че под това имаш предвид някакъв тежък ниско квалифициран труд. Не знам защо си представяш отличниците като женчовци, но аз съм доста оправен, така че мога да се науча да работя и с кран, ако се наложи. Въпросът е, че аз предпочитам друг вид труд, защото съм развил определени по-ценни таланти от това да въртя геврека или да редя нещо на склад като теб (не че те знам с какво точно се занимаваш сега, но съдейки по коментарите ти таванът на квалификацията ти е точно като за такива места). Затова и отношението ти към всякакъв вид творчески или според теб "по-лек" труд е такъв завистливо и подценяващо. Цитирам:
Само дето чековете, които получавам въобще не са илюзорни.
Докажи, че имам фейкове! Не, нямам нито един фейк профил! Латерната си ти, защото си се навил да повтаряш как всички, които ти казват, че имаш сериозни дефицити са фейкове. Ето и друг разумен потребител ти казва същото те поставя на място:
Между впрочем, не само аз, а и никой друг от разумните потребители не ти вярваме, че Елизавета е истинска! Отдавна можеше да покажеш снимка или да я поканиш да те защити. От далече си личеше как "тя дойде", за да симулираш подкрепа точно в момент, когато беше на земята от аргументите ни и единствената ти отчаяна стъпка беше да вкараш този фейк в играта. Типично за хора с твоята политическа ориентация! Когато нещата станат зле, почвате да лъжете до дупка и с тролски профили да отричате пораженията си в морален, политически, интелектуален и във всякакъв друг смисъл.
Последно редактирано от TrollFactory : 07-07-2020 на 13:10