.
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението

Ами харча си капиталистическите чекове с най-голямо удоволствие, другарю и то уверявам те, по най-различни и пълноценни капиталистически забавления и начини като една голяма част от тях ми остават и си ги спестявам. А ти "пълноценно" си работи така до 65 за около жизнения минимум и се пенсионирай после с 200 лв пенсия. Сигурен съм и че като праведен комунист ще имаш и връзки да се уредиш и с някой ТЕЛК за още ~ 100 лв отгоре и с 300 лв ще можеш да обикаляш целия свят като един щастлив японски или шведски пенсионер... А, пардон, това ще го правя аз! Но да не подценяваме твоите планове за целомъдрен и смислен живот. Ти също ще изпитваш радости. Например ще обикаляш из цяла София с пенсионерската си карта на намаление за целия градски транспорт. Ще си гледаш през прозореца докато акомпанимент ти прави скърцащия звук на вечният съветски тролей докато ти, изгубен в сладка деменция някъде по пътя за Дружба, ще си зяпаш безмълвно и ще си спомняш с едно сладко умиление за своите младини, когато си громил капиталистите като мен в тийнпроблем и си въртял социалистическа любов с другарката Елисавета, която до тогава толкова пъти ще си повторил, че не е била твой фейк, че вече ще си се самоубедил, че е имало в действителност такава жена и любов... Но все пак на тази възраст "спомените" са важни за "здраве и утеха", даже и фалшиви да са.

Успех, другарю Исаев и до нови срещи по темите!

Троле, само да кажа, че при по-обстоен анализ, горното ти изказване, също може да се разбере, като опит за подигравка и обезсърчаване на опонента, и подтикването му към депресия и самоубийство ве? И то е поднесено коравосърдечно, с използване на емотикони, които му се присмиват, без грам съпричастие и емпатия, ве. А липсата на всякаква емпатия не е характерна за човеци в нормално психично състояние, ве
    Последно редактирано от defender : 07-07-2020 на 21:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си