.
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Threaded View

  1. #16
    Супер фен Аватара на TrollFactory
    Регистриран на
    Jun 2018
    Мнения
    1 155
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Абе госпожа... вие сериозно ли?!
    Вие сериозно ли мислите че всички тука сме толкова тъпи и малоумни, че да не разбираме глупостите които творите?!
    Натоварващото е че за заеманата от вас длъжност е необходимо постоянно внимание, креативност и правилна преценка - все качества, които вие очевидно нямате, защото не сте ги проявили за повече от 2 години откакто сте тук! По КТ изпитателният срок за повечето длъжности е 6 месеца! Вие не сте показали че сте подходящи за длъжността за 4 пъти повече време!

    Ако нещо все още не ви е ясно (или си въобразявате че на нас не ни е ясно), моля прочетете внимателно моите мнения и тези на TrollFactory - ние многократно и подробно сме обяснявали защо мислим така както мислим!
    А вие за ДВЕ години колко пъти се появихте да ни опровергаете или да ни докажете с действията си, че не сме прави?!

    Всичко това ви го казвам директно в лицето, защото нямам какво да губя, форумът отдавна е на командно дишане и колкото по-рано го признаете, толкова по-добре за вас! Дори да ме баннете, вие ще загубите много повече, отколкото аз ! Без мен и TrollFactory форумът умира!

    "Великите PR-ки", които се страхуват да общуват с потребителите (оксиморон) - изкарахме ги най-накрая от бърлогите им, да си влязат в ролята!
    Май не е чак толкова лесно да си PR, а?! Да се налага да общувате с хора, често пъти по-интелигентни от вас, вместо да нищоправите по цял ден и да чакате заплатката на края на месеца, а?!
    Първо, поздравления за смелостта на Грозният да напише всичко това!

    Второ, вероятно поставените по-назад въпроси биха могли да се отгворят адекватно хора, които са някъде между 20 - 30 годишни и "със сърце" биха участвали тук, приемайки форума като някакво що-годе свое хоби, а не гледайки на него с досада (каквато се демонстрира с мълчанието на отговорните тук) и с дистанция средно от около има-няма някъде 20 - 30 години между тях и пишещите тук. Имам чувството, че въпросните не комуникират с потребителите именно заради възрастови причини (предразсъдъци или лична неудовлетвореност от себе си като уж "сериозен журналист", който е опрял до това да чете мненията на 3ма души вместо да прави репортажи от местопрестъпления). Т.е. може би те не се чувстват съвсем на мястото си и това рефлектира на мотивацията им да се агнажират да му се обясняват на някого тук, особено пък, ако според тях "Спрямо нас вие сте "с жълто около устата", а пък ни даватe акъли (Как ли смеете?!)".

    Трето, разбираемо, младите хора са тези, които са по-"на ти" с интернет комуникацията и с трендовете в нея и биха имали адекватната обща култура, за да разработят това място. А почвата, която дава форумът е действително уникална предвид това, което беше някога тук, но вместо да се "наторява" с хубави теми или мнения, от които да покълнат и избуят атрактивни дискусии, с които да се спечелят много нови млади скучаещи през свободното си време хора (а такива с лопати да ги ринеш), които се чудят къде да си хабят своя дар слово и са наистина необходими за това място, те биват прогонвани от НЕпрофесионализмът (било то умишлен поради по-горе посочената причина или не), който се демонстира тук. Не знам до колко той е заради възрастовата пропаст (имам съмнения, че нещата какво става тук не се диктуват от млади, а от такива почнали стажа си на пишеща машина), но е показателно, че дори не се осъзнава какво е "бот". Колкото и да обяснявам как някой е такъв и как в мненията му има скрити линкове, те толкова разбират какво е "това животно", че само му редактират мнението премахвайки рекламния линк, все едно, че на него ще му пука и ще се върне тук и оплаче, че мнението му (обикновено на неправилен български преведен с google translate) е било изтрито неправомерно. Ето едно мнение, в което ботът беше пуснал рекламен линк и вместо цялото мнение "да си замине", то просто беше прилежно редактирано все едно, че въпросният бот ще се разсърди...



    Вероятно традиционните както винаги стратегии "Ще се снишим докато премине бурятя!" и "Ще си мълчим!" ще бъдат приложени наново. Прогнозата ми е, че до края на годината ще има само едно безконтролно натрупване на ботски мнения и теми и постепенно се върви към "финал". Но просто няма да го усетят. Ще си повтарят до последно "Ето, бе, пишат хора! Един тийнейджър миналата седмица писа тук. Питаше дали можел да се справи с меката си ерекция с едни хапченца, към които беше дал линк, който изтрихме усшено тъй като беше рекламен! Дано момчето си е взело поука и ще го чакаме пак да се върне и да пише! Great Success!"

    Последно редактирано от TrollFactory : 09-21-2020 на 14:12

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си