Здравейте,
от 4-5месеца се виждам с една девойка, по-голяма от мен с 2г(аз на 21, тя на 23). Историята наистина е много сложна и трудно ще я опиша правилно, но ще опитам и после ще питам.
Не мога да дефинирам какви сме точно. Виждаме се абсолютно всеки ден. Правя всичко, което поиска и мога да направя. Даже сме живели за седмица някъде заедно. Когато сме сами се държим като двойка, когато не тя ме отбягва от компанията. Дори и когато сме насаме ми казва, че не може да ми даде това, което искам(аз искам връзка) заради историята и. Това го разбирам, добре, но винаги има едно но, аз започвам да се влюбвам и не искам да страдам от чужди грешки.
Преди 2 дена се разбрахме да се отдръпнем, естествено по нейно настояване. Аз си казах край и, че повече няма да се занимавам с нея и няма да я виждам. Случи се вечерта, аз си затрих история всичко от скайп и всякакви такива, че да не ги гледам поне. Нямаше да и се обадя повече и тя добре го знаеше. Още СЛЕДВАЩАТА сутрин ми писа. Написа ми, че искала да се отдръпна и да види какво е без мен. Аз нищо не и казах, сега тя ми пише и тя се обажда. Прави го доста често за отдръпнала се. Не се видяхме цял един ден. После излязохме на кафе и отново зациклихме на същите неща.
Какво да правя, не искам да я губя(много свикнах всеки ден да си пишем и виждаме)? Кое е правилното в случая, аз искам връзка?