.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Не очаквах толкова много хора да твърдят, че не са щастливи! Наистина! Според вас защо толкова много от вас твърдят, че имат всичко, а не са щастливи? Какво пречи на нас, нормалните хора, да бъдем щастливи? Ако имахте повече пари, по-сигурни ли щяхте да се чувствате?
    Съвсем естествено е да не сме щастливи през цялото време. Когато не сме щастливи, работим по-усърдно за да станем и по този начин се учим и ставаме по-уверени.

Парите са само един аспект, защото е крайно неприятно да трябва да си броиш стотинките и да трябва да мажеш филии за обяд и вечеря. Но ако имам пари да ям нормално, да си плащам сметките и да излизам, бих бил задоволен, не съм свикнал на лукс и съответно не ми трябва такъв. Друг може и да му трябват повече пари.

За мен лично е важно също така:
    - да съм здрав
    - да ми върви следването докато още следвам
    - да имам работа и да ми върви в нея
    - да бъда доволен от жилището си, което включва да бъде достатъчно чисто и да ми осигурява достатъчно уединение; към това включвам да нямам проблеми с компа, защото прекарвам достатъчно време на него и ми задоволява нуждите за комуникация и знания
    - да имам пълноценен социален живот
    - да имам пълноценен любовен живот

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Съвсем естествено е да не сме щастливи през цялото време. Когато не сме щастливи, работим по-усърдно за да станем и по този начин се учим и ставаме по-уверени.

Парите са само един аспект, защото е крайно неприятно да трябва да си броиш стотинките и да трябва да мажеш филии за обяд и вечеря. Но ако имам пари да ям нормално, да си плащам сметките и да излизам, бих бил задоволен, не съм свикнал на лукс и съответно не ми трябва такъв. Друг може и да му трябват повече пари.

За мен лично е важно също така:
    - да съм здрав
    - да ми върви следването докато още следвам
    - да имам работа и да ми върви в нея
    - да бъда доволен от жилището си, което включва да бъде достатъчно чисто и да ми осигурява достатъчно уединение; към това включвам да нямам проблеми с компа, защото прекарвам достатъчно време на него и ми задоволява нуждите за комуникация и знания
    - да имам пълноценен социален живот
    - да имам пълноценен любовен живот
    Съгласен съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си