Много хубава тема.
Истината е, че вие сами избирате дали да бъдете хепи или да не бъдете. В смис, прочетох че KumchoVulcho `живее в стрес от спомени` или нещо от този род. Според мен това не е изобщо .. не знам, правилно?! Няма никакъв смисъл, да се тревожиш за миналото си, по простата причина че не можеш да го промениш.
Глупаво е да се тревожиш и за бъдещето си понякога, защото то е само една фантазия.
А миналото не може да го промениш.
Бъдете щастливи, опитайте, по - убаво е.
Според мен също така е върха на глупустта да `чакаш` да си щастлив.
Някъде бях чела някакъв пример, ще го дам сега същия, защото съм инвалид в обясняването.
Да речем вземате заплата на 30то число всеки месец. И в края на месеца, се убеждавате че щом дойде 30ти ще бъдете щастливи. Аз лично осъзнах че го правя, в смисъл често си казвах `Нямам търпение да се махна от тук, ще си имам собствено лично пространство и бла бла` . Истината е, че няма по-подходящо време от СЕГА да сме щастливи. Всеки ден правете нещо което ви прави щастливи, усмихвайте се повече, четете оптимистични неща и т.н. и т.н. Стига само да напишеш няколко ключови думи в нетО и ще ви излезнат нооооооооооого резултати за това което говоря сега, за това не мисля че има нужда да продължавам, схванахте ми мисълта ( изключително се надявам да сте схванали поне мъничко ) .