.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Question Възможно ли е?

Всичко започва с това, че трябва да изучавам втори чужд език в новото(тогава) училище. Учил съм 1 година и половина Руски във старото. Реших да пиша Немски. Започва годината и започва и Немският(и проблемите). Първо, че колкото и да уча НЕ МОГА! Просто не мога да запомня елементарни знания. Да уточня, че по Английски имам 6! Второ, учителката ни е твъъъърде стриктна, а аз съм твъъъърде неук! Трето, часовете са скучни и тя пита само момичетата(сигурно е за добро) Та въпросът ми е мога ли да се преместя да изучавам Руски? Късно ли е? Ако е възможно, каква е процедурата? Сложна ли е? Какво трябва да се направи? Кога? Знам, какво ще кажете: "Ееееми.... сам си си виновен" и т.н. Ами не е това случаят!! Моля ви, отговорете ми коректно! Благодаря!

П.П: Все още не е свършил I срок!
    Последно редактирано от shpekovsalam : 01-13-2012 на 15:19

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Eм отиваш при директорката с родител и я молиш да те премести 2 срок в клас с руски . Ако нямате в даскалото такъв обаче не знам ...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Цитирай Първоначално написано от tomboy Виж мнението
    Eм отиваш при директорката с родител и я молиш да те премести 2 срок в клас с руски . Ако нямате в даскалото такъв обаче не знам ...
    Има, има! Проблемът е, че аз вече имам 2 оценки по Немски. Няма ли да е проблем първият срок да имам по Немски, пък вторият да имам по Руски? Как ще се оформи годишната оценка? Някакви изпити трябва ли да се държат? Съжалявам за тоновете въпроси!

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Мисля че няма да можеш. По-миналата година едно момиче от групата по Немски искаше да се премести, но не и позволиха, защото вече се е била записала и е имала оценки. Но не знам по-добре да попиташ.
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Цитирай Първоначално написано от shpekovsalam Виж мнението
    Има, има! Проблемът е, че аз вече имам 2 оценки по Немски. Няма ли да е проблем първият срок да имам по Немски, пък вторият да имам по Руски? Как ще се оформи годишната оценка? Някакви изпити трябва ли да се държат? Съжалявам за тоновете въпроси!
    Няма проблем . Ами не знам да ти кажа , така де , не ми се е случвало да се местя в друг клас , но според мен би трябвало да може !..По всяка вероятност (ако е възможно де , вс. у-ща си имат политика за тези неща) обаче ще те накарат да държиш приравнителен по руски ...Годишната оценка не съм сигурна , но познавам хора , които са се местили в други училища с др . езици и са нямали проблем , но навсякъде е различно . Предполагам обаче , че ако тази година не стане , може др уч. година да ти удовлетеорят молбата !.Айде късмет!,,
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си