.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Имаме ли сте романтични сънища?

И тъи като гледам че този раздел само ореваваме орталъка реших да пусна една по забавна темичка
    Имаме ли сте сън в който сънувате момчет/момичето което харесвате/обичате... и сте нещо много повече от приятели... за сметка на реалният живот в който нищо не се е получило или знаете че няма да се получи нищо повече от едно приятелство.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    охх хубава темичка признавам.... ами да сънувала съм често момчето и беше мноу приятно и само да кажа че няколко пъти тва което сънувах стана и наяве даже един път сънувах мрак нали и една ръка се протегна с хубава ароматна червена роза....аз приех розата но за съжаление не можах да видя кой ми я дава

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Преди ми се е случвало.
    Сега в любовен контекст си сънувам само моето си човече.

Тези сънища не са ли някак тъжни, ако няма никакъв шанс да се получи нещо?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Амиии аз преди няколко дни сънувах такъв сън с едно момиче което буквално си ме прати да си ходя
    Но когато се събудих не бях тъжен... ами ддз как да го обясня...по добре е от нищото
    Но зависи кой как го възприема съня все пак
    ПП: Сори за правописната грешка в заглавието, но не може да се редактира заглавието

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ами напоследък почти всяка вечер все такива сънища имам и честно казано писна ми вече.Сънувам едно момче което харесвам,но не мисля че нещо ще се случи между нас.Абе гадно е да го виждам всеки ден,да го сънувам...

П.П. Интересна тема . Авторе относно твоя сън,пожелавам ти в 'реалността' да не те отпрати.
    Последно редактирано от ivcheto0o : 01-13-2012 на 17:24

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Доколкото знам са ме сънували и аз съм сънувала.

Имало е много романтика и други работи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o Виж мнението
    Ами напоследък почти всяка вечер все такива сънища имам и честно казано писна ми вече.Сънувам едно момче което харесвам,но не мисля че нещо ще се случи между нас.Абе гадно е да го виждам всеки ден,да го сънувам...

П.П. Интересна тема . Авторе относно твоя сън,пожелавам ти в 'реалността' да не те отпрати.
    Тя точно в реалността ме отпрати...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Извинявай объркала съм се Съжалявам че така се е получило.
    Извинявам се за спама

anonymous708973
    Guest
    Да, но след това нещата се получиха

Мм ако някои си помни съня може и да го разкаже

Супер фен Аватара на shmatarok
    Дааа, най-често обектът на желанията ми се появява от никъде и то все, за да ме намеси в някаква ситуация на живот и смърт. Имаше едно момченце, много отдавна, като си падах по него сънувах, че ни отвлякоха някакви терористи и после с него взаимно си спасявахме животите, бягахме през една гора, скачахме през едни огради, кой пребит, кой надран С едно друго, малко преди това пък бяхме ходили да убиваме някакви дракони Ама т'ва беше много отдавна... Сега не са ми чак толкова фантастични сънищата, последните бяха пак някакви мистериозни и пак бягахме от нищо, ама винаги от романтични накрая преминават в еротични. Те така...

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    С едно друго, малко преди това пък бяхме ходили да убиваме някакви дракони
    Е не не мога да издържа

-Бабо, да си пипала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?!
    -Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!!!

И в крайна сметка? Заедно сте или си остана само със сънищата

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ Е, с тези двамата с отвличанията и драконите си бяха само сънища, аз тогава бях малка още 5-6 клас И нас ни беше срам за такива работи
    Зависи, с някои са се получавали нещата, с други - не То ако трябваше да ходя с всеки, когото съм сънувала....

Явно мен ме тресе каръкщината само.... сънувам си всичко е многооо хубавоо и накрая... когато се събудя... до таааам

Голям фен Аватара на notlike
    Е, по-добре хубави сънища, отколкото нищо.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Сънувала съм романтични, които аха да се превърнат в еротични.. И се събуждам.. : (
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Даааа..страшно е яко. <3 Но гадното идва като осъзнаеш,че са само сънища. ;х
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Да това е най кофти... и се мъчиш след това да си продължиш съня но нещо не се получава

Повече от фен Аватара на Gllory
    Да, ама си сънувам приятеля ми ;д ..Даже когато сме скарани съм забелязала, че много го сънувам хаха ;д снощи го сънувах и тази нощ пак сигурно.. ;дд
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Мега фен Аватара на xoxi
    Случвало ми се е с едно момче преди сегашния ми приятел.
    Няколко сънища имах с него, но единствения, който помня много добре е как в най-големия сняг стоим на един ъгъл на сграда и той ме е прегърнал. Много хубаво чувство, като се събудих се бях заплела в завивките.
    И въпреки, че минаха 3 години от тогава, все още като го видя и се сещам за този сън. Умирам си да разбера дали чувството на живо е същото като в съня.
    Със сегашния ми приятел бях сънувала само как тръгвам да се запознаем и той ме подминава с ледено изражение. Този сън ми беше убил увереността за известно време.
    И спря да се върти за миг земята..

Случва ми се почти всяка нощ с бившия ми.Така ми е още по-трудно да го забрава

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Случвало ми се е, да.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Нйееееее
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

заради един такъв сън, започнах да харесвам едно момче, което преди хич не харесвах :Д

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Хаха, имаше едно момче, което ме отряза, но все пак си хранех надежди за него. Та, сънувах като в сериал. Например, едната нощ първа част, втората, третата и червъртата продължението. И в последната част бяхме много щастливи. Но си се радвам, че нищо не се случи, понеже аз искам сериозна връзка, а той- не.

Мда, не ми беше гадно накрая, хубаво ми беше, бях си усмихната с леко печална усмивка. По-добре е от нищо, определено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си