Моля ви помогне те ми, защото аз сама не мога да се справя аз съм на 15 а до преди известно време си имах приятел доста по-голям от мен, на 27 .. Нашите разбраха че се виждам с по-голям от мен, наказваха ме, майка ми говори с него (беше му казала че можем да бъдем заедно но да изчакаме да стана на 17-18 някаде) .. и малко късно, но въпреки това разбрах че това е грешно и няма как да продължи. Реших да приключа с него, но уви не ми е толкова лесно. Няколко пъти говорих с него и му обяснявах че няма как да се получи това между нас, а той продължаваше да настоява. Казва че ме обича адски много, и заради много причини аз наистина разбрах че е така. Той наистина е способен на всичко заради мен, да бъдем заедно. Но тук идва и проблема .. точно преди коледната ваканция докато бях на училище, един негов приятел ми се обажда и ми казва че спешно трябва да говори с мен. Аз се уплаших и го попитах какво е станало, а той ми отговори че моя приятел е направил опит да се самоубие и едвам са му спасили живота. Когато чух това веднага затворих телефона, изпаднах в няква депресия с часове плаках, просто не можах да повярвам че това е истина. Но засъжаление беше вярно, защото той и преди ми беше казвал че иска да го направи а аз хиляди пъти го разубеждавах. Беше ми спрашно гадно, не можех да го погледна в очите. Точно преди нова година се видяхме, говорихме и аз му казах че искам това да е краят, той възразяваше, но аз си тръгнах. Започна да пише някви статуси в фейсбук от сорта на "обичам я, направих огромна грешка .. някой ако меже да ми помогне да си я върна, за нея бих направил всичко " продължаваше да пише такива статуси, пишеше на моите приятелки да говорят с мен за да се видим с него, че искал да ми каже някои неща. Както и да е, вчера си писахме и се разбрахме да се видим неска докато съм на училище за 15-20 мин. Той дойде и започнахме да си говорим за всичко, по едно време ми каза че аз незнам какво искам, а той иска мен. Казах му че както знае си имам много проблеми и няма как да сме заедно, а той ми каза че ако аз не бъда негова след няколко дни някаде ще му видя некролога, нямало за какво повече да живее. Също така ми каза и че преди няколко дни се е опитал пак да го направи, да си пререже вените. Моля ви помогнете ми, дайте ми някакъв съвет. Не мога да бъда с него, писна ми да се измъчвам и да лъжа наще, а не искам и той да направи тази глупост ако му кажа че повече няма да бъдем заедно ;хх искам съвет спешноо, кажете ми какво да правя .. ; [[