- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете .. спешно е ;хх ;s
Колко време продължи връзката ви ?
Аз съм съгласна с другите мнения. До известна степен ми напомняш на мен преди години. Наивността и добротата ти те правят лесна за манипулиране. Както казаха преди мен, не се чувствай длъжна и виновна за неговите действия. Разбирам те, защото съм се чувствала по същия начин и съм влизала в положението на човек, който обичах и който всячески се опитваше да ми насади вина, угризения, с думите си не правеше нищо друго, освен да пробужда съжаление у мен и желание да му помогна. А за едно 15 годишно момиче е трудно да "оправи живота" на един 25 годишен мъж. Осъзнах се чак на 17, а през цялото това време не се "откъснах от него" и оставях себе си на много заден план, за да разбера накрая, че всичко е една голяма лъжа. И се обвинявам за което.
Тва е жалък начин да задържиш някой. Остави, че тоя сам си се съсипва, ами покрай себе си и теб. Не му го позволявай.
Говори с приятелите му, разпитай ги винаги ли е бил такъв. Говори с някой, на който имаш вяра и в който си сигурна, че няма да те подлъже. Ако с бившите му се е случвало същото, значи едва ли да си посегне наистина на живота. От мен да знаеш едно - ако човек наистина е решил да се самоубива, той не говори за това. Иначе, само разлайва кучетата, както се казва..
Кристално, като водата е, че този човек трябва да се прегледа. И да си пие редовно хапчетата. Въпреки това обаче, аз бих те посъветвала и ти да се допиташ до някой - невролог, психолог.. Сподели проблема му, сподели, че те натоварва тва нещо и вярвам (а и от опит ти казвам), че ще ти помогне много.
Първоначално написано от antifashionshit