- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да се отпусне?
Ходя с едно момче от 8 месеца влюбени сме и двамата и всичко е страхотно и в полов и в личен живот (въпреки че ужасно мнг секараме но пак се обичаме) той просто всичко приема насериозно .. забавен е не е да е зубър или нещо такова, но когато кажа някоя шега той винаги я премя нясериозно говорих с него той казва че си е просто такъв, но нямал нищо против да се промени и въпроса ми е : кажете нещо лудо нещо което ще го накара малко по малко да си отпуска .. : ) благодаря предварително
If you can't be with the one who you love will you state with the one who loves you?
Дай пример и бъди възможно най-обективна, предавайки реакцията му.
Иначе... обикновеният човек има слаби места и болни теми, може да говори за тях, но малко да се пошегуваш за тях и скачат/сдухват се/отдръпват се психически. Научи кои са при твоето момче и не се шегувай с тях, просто е.
не се шегувам с тем например преди време когато ме целуна за първи път аз се пошегувах с него че е бил насилствено въпреки че изобщо не изглеждаше така аз си му отврнах когато му го казвах се смеех и тн и после му казах че е било шега, но той продължи да си мисли че е истина и има и внг др такива случаи ... снощи си говорих с него той казва че просто е такъв така го е научил живота да приема всичко насериозно например като дойде братовчед му и приятели аз си говоря с тях забавлявам се (той също) но пак неможе да се отпусне .. просто постоянно е сериозен .. той каза че няма нищо против ако успея да го променя но трябва да имам мнг нерви а аз обичам трудните неща .. та някой има ли съвет нещо което ще го накара да се поотпусне дори и малко
If you can't be with the one who you love will you state with the one who loves you?
Хората или са забавни или не са. Или го имат чувството за хумор или не. Човек ако си е темерут, такъв ще си остане и едва ли някой може да го промени. Той ако не иска да е такъв, сам ще се опитва да се промени.
Кво е тва "няма нищо против ако успея да го променя" ? Аз го разбирам като - троши си нервите, мен ми прави кеф да гледам как се опитваш, ама едва ли да ти се получи.
То като не му идва отвътре, ако щеш и света обърни, няма да постигнеш резултата, който искаш. Така го виждам аз, понеже и аз съм си имала работа с такъв човек. Усилията ти ще отидат на вятъра.
Първоначално написано от antifashionshit
Аз съм същата. За себе си мога да кажа, че дори след 4 годишна връзка с вече бившия ми приятел, все още му нямах пълно доверие и имах задни мисли, макар че никога не ми е давал повод да се съмнявам в него. Просто трябва да бъдеш по-търпелива, да не го притискаш и т.н.
Просто е или много чувствителен, или много срамежлив, или и двете
Ще ти цитирам какво най-добрият приятел на бившият ми го посъветва: "Или ще бъдеш с нея, ще и помогнеш да превъзмогне миналото и пречките в бъдещето, или просто не бъди с нея"
Това ми напомня, че може да е наранен от бившата си приятелка, попитай го за нея. Като сподели, ще му олекне![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
Момчето просто няма чувство за хумор и самоирония. Не виждам какво би могла да направиш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
а как я карахте тия 8 месеца тогава? 8 месеца на ирония от твоя страна и свивания от негова? до сега не си ли разбрала, че не му се нрави?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нещо лудо? Опиати? Халюциногени?
--------------------------------------------------------
Различни хора,различни характери , някои носят на базик, други не,иначе точен пример не мога да ти дам,защото аз имах такъв случай,не мжах да се справя и се примирих. Все пак той ти и казал "Просто си е такъв" ^^
Моя номер- бъзикай го как е приемал разни неща навътре и той скоро ще започне..