- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Състезания по културизъм 2012
Имате ли някакъв списък къде и кога или да знаете нещо по въпроса ?![]()
ще ходя, категория до 70 кгbzkkk :Д нямам лъвчо, знаеш сайта търси там ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз знам
Записал съм се вече
Ще участвам в категория 150 кг +
Ще ги бия всички
С моите лостаджииски умения и СИЛА , която притежавам , въпреки че нямам маса 50 см ръка - миналата година на международното бих Шварценгър и Колман с малкия си пръст![]()
Колман след травмите много спадна..Имаше сумати операции и не можеше да тренира..Леко спадна..Кво лека,направо се пресполови![]()
@awerw - не знам къде,бе батка...Нали тва търся в гоогле...Ти за къв ме смяташ,за ония 13-14 годишни келеши,дето питат глупости,дето ако ги напишеш в нета ще ти изкара милиони статии и отговори ли ?
ПП: Списък никъде не видях.....
Освен културизъм 2012 - СВЕТОВНО (натурален) ,за световно не ме интересува много,няма шанс.....
http://www.bbbff.com/kalendar.php
но няма календар за 2012 трябва да почакаш
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бате.. Първо това е за назобани и второ адски трудно се влиза... ;X
xD ше те назобаме и тебедо лятото ще си херкулес
![]()
sapphire5![]()
Ако бяхте гледали събота вечер от 8 часа вечерта по БТВ филма с китаеца - щяхте да ми вярвате за лостаджииската сила! ;d
Абе като стана въпрос- как разбират дали си натурален или не?
кръвни тестове... лъвчо а ти за натурални ли търсиш ?
sapphire5![]()
еее точно тука трудно ще ти намерим, я се пусни на едно за назобани, земеш пък да спечелиш![]()
sapphire5![]()
1во не искам да зобя
2ро няма толкоз средства
3то нямам знания за отделните медикаменти..
ехх, не е лесно да си културист... абе сигурно има някакви състезания за младежи до 18 год...
sapphire5![]()
Винаги съм се чудела защо изглеждат по този начин културистите... някакви такива сякаш са ги мацали с разни простотии.. та питам вас, защо са такива ?
[
много ясно, че ги мажат ;д това всеки го знае, мажат абсолютно цялото тяло и лицето даже ;д мускулите доста повече се виждат ли как да го кажа ;ддд иначе няма да се личи толкова мускула ;д
sapphire5![]()
И с какво ги мажат, то се вижда, че са намацани..![]()
ВАЗЕЛИН........ па от де да знам като отида на някое състезание ще ти кажа :Д
sapphire5![]()
Vielen DankD
хахаи какво научи от двама ни - вазелин, специални масла, олио
![]()
sapphire5![]()
Ем, да....Как иначе сама ще се сетя за тях?!
![]()