- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-нескопосано предложение за секс
кое е най-некадърното предложение за секс което сте получавали или правили![]()
т.7
krem4et0
Samе shit... different way
ela da te iz4ykam ky4koПървоначално написано от get_high
![]()
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Грубо поколениеПървоначално написано от Love_Is_The_Answer
![]()
![]()
Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва ме разби
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Horata kazvat 4e za cigari na masata i jena v legloto ne se pita, taka 4e kakvoto i predlojenie da e, ve4e e dostata4no nekadurno!Ako ne moje6 da vkara6 edna jena v legloto si i da q iz*uka6 predi da se e usetila, kakuv muj si ti togava!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Първоначално написано от key_of_hell
![]()
случайно да искаш да спим или са ме излагали? последва истери4ен смях от моя страна,но той продължи
сериозно,кажи ми какъв е отговора ти?
полу4и шамар и мнооо смях
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Nai nekadarnoto predlojenie ami na edin kupon u moi priqtel bqh piqn kat kirka i mi se ebe6e kat na magare , pak momi4eto do men ve4e be6e kolabiralo ot doma6nata rakiq ta q hvanah za rakata i kazah ; Ela da idem u nas 4e iskam da ti pokaja ne6to .....!Tq razbirase otreargira nqkaksi koeto prieh za da i taka me ogrq!
makar 4e taz "macka" be6e v liceto kato piza
![]()
аз казвам - уморена съм, спи ми се; при което той - и на мене айде да ходим да спим у нас, съквартирантите ги няма![]()
на един купон - тоя беше мн пиян, идва при мен и казва - айде да ходим у вас. Попитах го как се казвам и той беше озадачен![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Ami ponqkoga sum pravil mnogo glupavi izcepki, ta posle sam sum se chudil kak moje da iztursq takava tupnq. Tupotiite mai stavat kato si piine chovek i kato se vuzbudi. Inache sega se seshtam 1 put edna mnogo naduta grozna p**a mi beshe zaqvila, che iskala da sum q chukal i da sum q lijel, taka vse edno e nqkakva sexualna boginq.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
аз най-много съм се смяла на
'' на ТЪМНО си толкова хубава, че не мога да ти устоя...''![]()
![]()
![]()
Samе shit... different way
''Влез тук(някакъв сайт) а аз ще ти вляза където поискаш''
![]()
;]
Един Идиот ми каза "Утре ще ... на майка ти голямата дъщеря!".От първия път така се ядосах,а той човека ме помислил за 15годишна!![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
eми отивах на плаж сама и минах покрай двама чичковци на 30 и един на 20 и няколко при което чувам: ей сладурано спри се!
и аз се спирам, свалям си слънчевите очила и питам защо ме викат, при което най-младия ми вика: навита ли си за 4-ка?
при което аз -![]()
сложих си очилата и си продължих
хаха а гаджето /бившия/ като му казах нищо не каза,нищо му и не трепна баси![]()
няма любов
ем той 4тия в схематаПървоначално написано от `sladko_kotence
пък и мой са те питали зе белот......
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
pfff ahxaxhahxaxhПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
*°•Рядко се замислям преди да направя нещо.И да сгреша после и без това ще съжалявам-Безмислено е,нали...?•°*
Първоначално написано от firesnow
![]()
![]()
![]()
"айде само малко.. само малко.. мооооооооооооооооооооооля ти се"
![]()
hahahahah tova az s1m go kazvala s16toПървоначално написано от jotitu
![]()
"-шса е*ем ли??
Аз: мм зависи...е*е ли ти се?
-дааа
Аз:колко?
-многооооооооооо
Аз: е..колко много?
-многооооооооооооооооо !!! Шса е*ем ли????
Аз:амме , ще пропусна ..."![]()
"Ай у нас.Ще гледаме филм..по едно време ще ти стане студено...аз ще дойда като кавалер и ще те гушна,но пак ще ти е студено.Ще те гушна още по-силно....и..."
В чужда скръб мене ли ще утешиш?