- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уроците от любовта
Първото, което ми дойде на ум е "Не се доверявай прекалено бързо и сляпо". Това от личен опит го казвам - наивна съм и този мой недостатък много често ми изиграва лоша шега, защото хората невинаги са такива, за каквито ги мислиш.
Не се раздавай на макс. Винаги запазвай нещо непоказано и скрито - едно че ще събуждаш интерес в човека отсреща и второ че ако стане нещо няма да съжаляваш чак толкова много, защото ще знаеш, че не си дал всичко от себе си.
Знай си мястото и цената. Когато виждаш, че не се отнасят с теб по начин, по който смяташ че заслужаваш - рязвай крилцата и си отстоявай достойнството и принципите.
Научи се, че един човек ако иска да е с теб и да те види, ще намери и време, и начин. Всичко друго са плоски оправдания.
Друго, което съм научила също е, че не трябва никога да позволяваш на един човек да стане твоето ВСИЧКО. В смисъл такъв трябва да можеш както с него, така и без него. Неоспорим факт е, че когато човек обича - страда, няма как, но така трябва да си направиш нещата, че да не позволяваш света ти да се върти само около една определена личност... и когато тя си тръгне да се чудиш как да излизаш от депресията и какво да правиш без нея...
Научи се да правиш компромиси - няма ли ги тях и връзката не върви. Понякога просто се налага да преглътнеш определени неща или да ги премълчиш. Но не и компромиси със себе си и принципите ти.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!