.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Първото, което ми дойде на ум е "Не се доверявай прекалено бързо и сляпо". Това от личен опит го казвам - наивна съм и този мой недостатък много често ми изиграва лоша шега, защото хората невинаги са такива, за каквито ги мислиш.

Не се раздавай на макс. Винаги запазвай нещо непоказано и скрито - едно че ще събуждаш интерес в човека отсреща и второ че ако стане нещо няма да съжаляваш чак толкова много, защото ще знаеш, че не си дал всичко от себе си.

Знай си мястото и цената. Когато виждаш, че не се отнасят с теб по начин, по който смяташ че заслужаваш - рязвай крилцата и си отстоявай достойнството и принципите.

Научи се, че един човек ако иска да е с теб и да те види, ще намери и време, и начин. Всичко друго са плоски оправдания.

Друго, което съм научила също е, че не трябва никога да позволяваш на един човек да стане твоето ВСИЧКО. В смисъл такъв трябва да можеш както с него, така и без него. Неоспорим факт е, че когато човек обича - страда, няма как, но така трябва да си направиш нещата, че да не позволяваш света ти да се върти само около една определена личност... и когато тя си тръгне да се чудиш как да излизаш от депресията и какво да правиш без нея...

Научи се да правиш компромиси - няма ли ги тях и връзката не върви. Понякога просто се налага да преглътнеш определени неща или да ги премълчиш. Но не и компромиси със себе си и принципите ти.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89 Виж мнението
    Научи се да правиш компромиси - няма ли ги тях и връзката не върви. Понякога просто се налага да преглътнеш определени неща или да ги премълчиш. Но не и компромиси със себе си и принципите ти.
    И тука всички... (въздържам се от епитет) решават, че е техен принцип да не правят френска на партньорите си.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И тука всички... (въздържам се от епитет) решават, че е техен принцип да не правят френска на партньорите си.
    Ма тебе че те дигнем за президент бре!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си