- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6 години разлика .... твърде много ли е?
Ами бях влюбен в жена с 35 години по-голяма от мен, по-стара от нашите. Та 6 години са нищо. Не се интересувай какво мислят другите, за любовта няма граници. При всеки е различно - аз в жена под 30 не мога да се влюбя и да я обичам - за мен те са само хубаво тяло за секс. Но твоята вече излиза от кифленската възраст и е над 18, та може и да е свястна. Но някои 19-20 и няколко годишни са същите кифли като пуберките. Не я познавам, не мога да ти кажа.
Последно редактирано от kamenski88 : 01-17-2012 на 13:43
винаги съм казвала, че зависи много от човека - той на какво равнище като човек се е развил
Преди мислех, че няма проблем, но сега на второ четене - имай едно наум.
Относно "заетостта" й опитва се да те отреже постепенно. Щом е толкова заета не я безпокои, под път и на път яки момичета. Спри да я търсиш, не й се обяснявай и тогава ще видиш, как бързо ще започне да се "освобождава".
Лично мнение - не се занимавай.
Последно редактирано от bratignat : 01-19-2012 на 14:21
Не е брат аэ сам на 18 и бях с една шаврантиа на 41 ама секса беше уникален леле тая правеше анален сичко. Ма веднаж сьпруга и ни фана и имаше яко бои хаха.
Да не ти пyka бpaт..D
Не мисля, че има съществен проблем във възрастта в случая.. Родителите ми имат 9 години разлика и са много щастливи, обичат се.. Ако тя има проблем с това, говори с нея, имаш уста, можеш да го направиш! Айде после кажи как е минало!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Това дали ви е голяма разликата зависи от гледната точка. За мен не е, даже си е напълно нормално. Но има хора, на които би им се сторила много. Питай я дали я притеснява, все пак на дали приятелството ви "ще пострада".
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И според мен разликата ви изобщо не е голяма, но щом тя е започнала да се отдръпва може би за нея това представлява някакъв проблем.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
6 години изобщо не са много, дори щом тя е на 19, а ти на 25 - доста добре е. Ако бяхте по-малки, можеше и да е проблем, но дори и тогава би било проблем по-скоро за теб, отколкото за нея.
И все пак не можем да и вникнем в главата, може би има някакви странни представи за възрастова разлика, знам ли. Нищо не ти пречи деликатно да я попиташ.![]()
Почти същата разлика е и при моята връзка ( аз съм на 19, той на 26 ) и не е никакъв проблем. Важното е да има разбирателство и взаимно уважение, а чувствата си идват с времето. Така, че е по вероятно държанието и да е следствие от друг фактор. По-добре поговорете директно по въпроса, и ако не се получи да не си губите взаимно времето.
В любовта граници нямаШест години не са много, важното е да се обичате
![]()
Възрастта няма нищо общо с любовта. Не си търси извинение хитрецоо![]()
Аз съм на 19 и масово мои състудентки ходят с 25-годишни и още по-възрастни. Не е нещо ненормално.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
По-добро от разговора между двама души няма. Най-добре да си поговорите за тези твой притеснения, пък и тя ако желае може да ти сподели какво я мъчи толкова. За възрастта мога да кажа, че е си е напълно нормално, но всеки човек си има собствени виждания. За мен не е нормално разлика от 10 години. Така, че си поговорете с нея.![]()
И според мен на тази възраст разликата не е голяма. За да разбереш какъв е проблема просто я питай директно... Напълно възможно е тя да си мисли, че възрастта е проблем ЗА ТЕБ и че няма шанс... Поговорете и се изяснете.