.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 103
    Супер фен Аватара на ccdesigns

За цигарите

Какво е мнението ви за цигарите? Пушите ли? Имате ли приятели пушачи и това променило ли ви е по някакъв начин мнението ви за тях след като сте разбрали? И като цяло пишете всичко, което се сетите на тази тема...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на toxiic
    МРАЗЯ цигарите .. имам приятели който пушат и то доста ;х .. много ми е гадно когато ми мирише на цигарен дим ;@

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Хич не ми пречат
    Шофирай разумно - стигни жив!

Аз не пуша,имам приятели които пушат и това не ме дразни по никакъв начин.Личен избор.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Отврат!!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Не пуша и съм твърдо против цигарите.
    Родителите ми пушат като комини и една от стаите в нас винаги е с димна завеса. От съвсем малка техния дим ми пречи, дразни ме и ми е неприятен, но те никога не са се съобразявали с това. Може би за това мнението ми за цигарите, както и за повечето пушачи е крайно отрицателно.
    Имам приятели, които пушат. Но повечето са така добри да се съобразяват.
    Няма да лъжа и ще кажа, че мнението ми малко или много се е променило за тях. Най-вече за тези, които на по-крехка възраст вече са зависими.
    И спря да се върти за миг земята..

От четиричленно семейство съм единствения непушач и само в моята стая не се пуши много ме дразнят цигарите имам доста приятели пушачи и честно да си кажа малко ми падат в очите като разбера за някой приятел ,че е пропушил. Като цяло спирайте цигарите че ме дразните !!!
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Пуша (напоследък по 2-3 цигари на ден хах), но разбирам недоволството на непушачите, никога не си хвърлям фасовете по земята, не пуша на маса докато хора се хранят в същото време и много ме дразнят (особено хвърлянето на фасове по земята)...Имам приятели, които пушат. Честно казано аз бях първия от тях, който се пропуши грубо казано...
    Не знам до колко това е вярно, но поне в моето обкръжение наблюдавам тенденционното намаляване на броя на пушачите (в университета например от моята група сме към 10%). Най-обяснимата причина за това е растежа на цените. Смятам, че един ден ще ги спра напълно, сега поне нямам такова желание. Друга тенденция е все по-либералното отношение на семейството по такива въпроси, този модел принципно е "най-актуален" и "модерен" през 21в. и е нормално, но се наблюдават някои плащещи тенденции, предимно свързани с фриволно поведение и все по-ранната възраст за начална точка на кривата на деградацията, ако мога да се изразя така... :Д

И за да звуча като някой чичко ще цитирам една много силна мисъл...
    Кой' не се друса е наркоман

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX Виж мнението
    Аз не пуша,имам приятели които пушат и това не ме дразни по никакъв начин.Личен избор.
    +1 (абе защо тоя форум ме кара да пиша поне 10 букви, ако не искам?! )

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    За да има минимален брой малоумни постове от типа "+1" , "да/не" "хаха/емотиконки" и пр. спамщини

Не пуша. В семейството ми не се пуши, но имам познати пушачи. Уважавам правото на избор на пушачите, само и единствено ако не ми натрапват дима си. Т.е. и те да уважават моя избор.
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Супер фен Аватара на ccdesigns
    И аз да си кажа мнението.. Дразнят ме цигарите, дразни ме димът и много мразя да стоя в компания на пушачи, въпреки че и майка ми и баща ми пушат. Аз не пуша. Най-добрата ми приятелка също пуши, но това не е променило мнението ми за нея коренно... Да не кажа въобще. Много мразя някой да ми се натрапва с присъствието си докато пуши, а до сега това не е ставало от нейна или на който и да е друг приятел пушач
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на sladkalady
    Аз не пуша,защото не намирам нищо полезно в пушенето на цигари.Хората от обкръжението ми пушат,но това по никакъв начин не е променило отношението ми към тях.Дразня се само ,когато дрехите ми миришат на цигари-отвратително е ...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Angry

Не съм пушил, не пуша и не възнамерявам да започвам да пуша! Най-близките ми приятели не пушат. Направо ми се повдига като помириша цигарен дим. А да не ви казвам колко мразя някакви пикли и дрисльовци на по 12-15 години да ми пушат и да се правят на големи и пораснали. Пф.... каква шега. Пък какво видях по центъра вчерааа..... Върви някакво 4-5 годишно ромче и ПУШИ! Едва го асимилирах!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пуша, напоследък по-малко, поради цените основно;
    по-рано и на мен ми пречеше и ми беше гадно, но с течение на времето се промени това..
    от най-близките ми приятелки-само аз пуша и е малко кофти, ама се свиква, родителите ми пушат също, но не знаят че аз го правя..
    докато другите се хранят-не пуша, фасове по земята-не хвърлям, в училище избягвам да пуша също..
    (тафтология, ама какво да направя..)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

скоро щели да им вдигат цените още, така че тези, които пушат да се подготвят със запаси от сега )

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Пуша да, мразя цигарите, опитвам се да ги спра и засега има малък резултат. Стискайте палци хора да ги спра, и повярвайте ми не е толкова лесно! ;хх

Не пуша, не понасям да се пуши около мен. И ми е изключително неприятно когато някой без изобщо да се съобразява запали цигара до мен. Най-близките ми приятели не пушат и никога не са пушили. Като цяло не бих могла да бъда в някакви по-близки отношения от "здравей-здрасти" с пушач, просто миризмата ми бърка в здравето. Буквално!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цигарите са пълна глупост според мен. Не, никога. Имах един приятел, който започна да пуши в гимназията и от всякъде пропадна, иначе почти никой не пуши. Сега да не ме нападнете, че уш обвинявам цигарите. То е до човека.

Супер фен Аватара на djipsito
    Пуша от 5 години. Не мога и не искам без цигари (е, не прекалявам, максимум 10 цигари на ден).
    Като излизам на дискотека по-малко пуша, понеже тук пушенето навсякъде е забранено, а предпочитам да си дивея, отколкото да излизам през час да пуша. Не се сещам да запаля. Другото яко на забраните за пушенето е, че в такова помещение като клуб/бар/дискотека/кафене не ти се омирисват дрехите.

Никога не съм се крила от нашите. Говориха ми, че не е хубаво и че си вредя, ама и те са пушачи, така че... Въпреки всичко не са ми забранявали де, сега откакто съм пълнолетна повече мрънкат и искат да ми се наложат, ама не минава.

Ще ги спра чак когато забременея, а след това не смятам да пропушвам повече.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Пуша от...около 3 години май станаха. Не съм много сигурна. Може и по-малко да са.
    Гледам да не пуша ако съм в компания на непушачи, кофти е. Аз самата мразя да мириша на цигари, за това избягвам по-задимени места. Иначе доста от приятелите ми пушат.
    Родителите ми знаят, но не пуша и не съм пушила пред тях. Мрънкаха преди малко, главно майка ми. И сега понякога се случва. Не се радват на факта, обаче никога не са ми забранявали. Майка ми беше пушач и ги спря, баща ми е.
    Не съм ги спряла, защото не съм си казала: "СПИРАМ ГИ!". В момента, в който реша-ще го направя. Инат съм, няма да имам проблеми.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    пуша, напоследък по-малко, поради цените основно;
    по-рано и на мен ми пречеше и ми беше гадно, но с течение на времето се промени това..
    от най-близките ми приятелки-само аз пуша и е малко кофти, ама се свиква, родителите ми пушат също, но не знаят че аз го правя..
    докато другите се хранят-не пуша, фасове по земята-не хвърлям, в училище избягвам да пуша също..
    (тафтология, ама какво да направя..)
    Браво, че не хвърляш фасове по земята, малко са хората, които съм виждала да си хвърлят фаса в кофата.
    Иначе, тавтология не се пише така, а и нямаше тавтология в него.
    Последно редактирано от koshtramba : 01-26-2012 на 19:54
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Браво, че не хвърляш фасове по земята, малко са хората, които съм виждала да си хвърлят фаса в кофата.
    То по принцип фас не се хвърля в кофата,че може да запали нещо Но би трябвало по улиците да има едни ''пепелници'' приличащи на кофи за буклук.
    Да не говорим,че е ужасно грозно,особено момиче,да ходи по улицата и да пуши... :X
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
    То по принцип фас не се хвърля в кофата,че може да запали нещо Но би трябвало по улиците да има едни ''пепелници'' приличащи на кофи за буклук.
    Да не говорим,че е ужасно грозно,особено момиче,да ходи по улицата и да пуши... :X
    Ми, гасиш си цигарата преди това просто. Ама, да ти кажа и да не я изгасиш, няма страшно, те тия кофи по спирките не ги събират с камиони, ми направо ги палят. Българска работа!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си