.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 103 от общо 103
    Повече от фен
    Аз пък ги спрях и се опаричих.

Замислих се.

И вече пуша рядко.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Аз пък много се дразня, когато се намери някой разбирач(непушач, естествено, само те са такива мрънкалници и специалисти по всичко) да ми дава акъл как съм нямала пари, щото съм пушела и видиш ли, как отведнъж ще забогатея, все едно съм ударила шестица от тото-то само щото съм спряла цигарите. Да, ама не. Ако не харча една част от парите си за цигари, те ще отиват за нещо друго, нЕма празно и винаги се намира къде да се инвестират(изпробвано и доказано на собствен гръб). Ако не за цигари, то за храна, 'щото аз и папам много - ще давам по 5 лв. за най-различни бонбони и шоколади и най-вероятно от това ще стана 100 кила, а не от спирането. 'Ма и аз не пуша по много, особено откакто поразредих купоните и алкохолните изпълнения, една кутия за около 5-7, понякога и за 10 дни ми стига. Затова и не се скъпя и си купувам хубави цигари, вместо да пуша разни лайна.

Обичам да пуша, ако трябва да бъда честна. Харесва ми дима, вкуса, миризмата(която е строго индивидуална, нормално е гадните цигари да смърдят на нещо средно между пепелник и спарен чорап, и мен ме дразни подобно нещо), обичам кълбенцата дим във въздуха, самия жест със запалката и с държането на цигарата, някаква много странна привързаност е.
    Иначе имам странни навици(или по-скоро липсата на такива) като за пушач: не ме кефи да пуша цигара с първото кафе сутрин, не пуша след ядене, 'щото ми призлява, но пък по време на ми е любимо(въпреки, че е вредно), дразни ме и да ми кадят в лицето, въпреки, че аз самата опушвам някого периодично, когато в компанията на непушачи ме мързи да си чупя китката по всевъзможни начини. Инак не съм особено нетолерантна, винаги питам дали има проблем да запаля, ако съм в компания с непушач, но... задължително се сяда в зала/кафене за пушачи с добра вентилация естествено, щото дори и аз не мога да преживея да се обгазявам и да смърдя после на долнопробна кръчма. Нищо лично, но в залите/кафенетата за непушачи е толкова умряло положението, че просто ми секва желанието за живот.
    Нищо против пушачите, нито против непушачите. Всеки си преценява за себе си, но смятам и че трябва да се уважава избора на другите. Назидателния тон и размахването с пръст пред мен, придружени с репликите как ще умра млада('щото пък много искам да живея вечно) и как съм се тровела не ми действат по никакъв (отрицателен) начин, напротив, даже с още по-голям кеф си изпушвам цигарата след това.

Повече от фен
    Еми едно е кутия на седмица,друго е 2 на ден...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си