.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Bourjois козметика

Харесва ли ви?Доволни ли сте?Според вас струват ли си парите??

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Не са лоши нещата. Не и неповторими, но ако си харесаш цвят сенки или нещо друго, качеството не вярвам да те разочарова. ФДТ са им много хубави, поне според мен. Сега си взех мицеларна вода и съм много доволна как чисти!

Аз имам фон дьо тен и съм много доволна. Една приятелка също има и е доволна от нейния.
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз съм доволна от душ-геловете,рол-оните и дезодорантите ;д За козметика не мога да кажа много,защото не съм си купувала отдавна на Буржуа
    Шофирай разумно - стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    От година и нещо използвам фон-дьо-тен и спирала само на Буржоа. Преди това бях на Мейбълин и разликата е огромна.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Фон-дьо-тените, ружовете и спиралите им са прекрасни. От гланцовете не съм доволна, сенките също не са нищо особено, моливите им за очи се размазват.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Препоръчайте ми техен ФДТ , че си търся нов.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ 10 hours sleep effect, няма да съжаляваш.
    Озаряващ, лек, въобще не си личи, и след използването му кожата става много приятно мека.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    Аз имам наблюдения най-вече над спиралите-много съм доволна,а имам и една минерална пудра,която също е хубава

http://www.ivis.bg/bourjois-10-hour-...%BB-p7034.html преди го ползвах и бях много доволна

Голям фен Аватара на Glam0rous
    От Healthy Mix съм мноого доволна!
    Спиралите не са лоши, ама Макс фактор и Мейбълин като че ли доста повече ми харесват.
    А молива за очи, който имам се размазва невероятно много!

http://www.ivis.bg/bourjois-volume-g...%B8-p7493.html Аз сега ползват тази спирала и съм много доволна

Благодаря ви, този ще си взема. Чудех се между него и Healty Mix-a

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си