- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коса / въпросче
Здравейте, косата ми е едно към едно с ето тази на снимката по - долу, само че кестенява, много искам да си сложа допълнителна коса за още обем, но не зная колко см. коса ще ми е нужна. Според вас колко см. като дължина на косъма ще са нужни за да не е прекалено по - дълга или по - къса?
http://prikachi.com/images.php?images/902/4263902F.jpg <-
Благодаря предварително.
о.О въпрос ама та дрънка.. ако си 1.70 и коса ти е до кръста може да ти е и 60 см,но ако си 1,60 и косата ти е до кръста може да е 50 см. как ние да ти кажем ? купуваш си една 55 см. и ако ти е дълга отиваш да ти я подстрижат и готово![]()
Ох, ами, 166см. съм висока...
Ама ми е до дупето косата, не до кръста. Не искам да я скъсявам, искам да сложа коса дълга колкото моята ..
^ ами измери си я.. само да ти кажа,че съм чувала,че косата над 60.см не е чак толкова добра.. т.е. е доста трудн притежателката на тази коса да я е запазила здрава.. т.е. ч след 60см. няма как да не е увредена (ох как го обясних,дано си разбрала)
Ми според мен щом ти е само за обем си вземи къса - дългата се взима предимно за удължаване, а ти след като си имаш дълга, за какво ти е?Пък и е dвойно по-скъпа.
Аз от bgunique си взех коса за бала и съм мноооого доволна.
![]()
Премери си твоята или накарай фризьорка да го направи. и си вземи точно такава дължина. По принцип май не е много добре да я режеш, понеже е обработена и космът е запечатан в края си (така съм чувала). Но пък и по-дълга от твоята не знам дали ще намериш. Към 55 см може би...
Благодаря ви момичета, че помагате! Косите на БГ Юник изглеждат добри, но едно момиче ми показа нейната от коси лиа и така се зарибих, определено от там ще взема. Дълги са 55см., дори да е малко по - къса няма проблем, важното е да не е много.
И по - евтинско излиза.
А иначе като си откъсна един косъм е дълъг 57см., а ако премеря от челото началото на косата, до връхчетата е 90см., всякакви методи на мерене на коса видях и нз кой е най верен, предполагам с откъснатия косъм...
Айде, ще си начешас крастата пък ако има желаещи за коси ще споделя снимки на косата, ако ги интересува от коси лиа.
Къде искаш да има повече обем? В корените със сигурност няма да се получи, защото косата ти ще стане още по-тежка и ще дърпа надолу.
Пусни твоя снимка с косата, като си я купиш.
Ох, не мога да го обясня, обем не, имам предвид гъстота. Какви ги плямпам и аз. Като взема косата ще пусна снимка да видите.
Защо да е грозно? Тука не става въпрос за коса, дълга 10 см, да сложиш удължения 55.Не е проблем и от 55 да се вземе, аз точно така направих и след това отиваш на фризьорка да ти прелее удълженията с твойта си коса и ако са един цвят, изобщо не си личи кое си е твое и кое удължение. Поне при мен е така, пък и всички досега са ми казвали, че изобщо не си личи, че съм с удължения.