.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Места за срещи ?

Здравейте,искам да ви попитам за някакви места за срещи,излизания с момиче,понеже ми писна от молове,кафета и т.н. . Някакви идеи .. че главата ми нищо не измисля .. П.П : мразя я тая зима :@
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Кино, театър, боулинг, картинг, галерия, бар... В зависимост от индивидуалните интереси и предпочитания винаги може да се намери къде да отидете.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    О да, определено-кино, билярд, боулинг...не е нужно да се обикалят молове, въпреки, че тези и трите неща ги има в повечето молове.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Заведи я на изложба. Разходете се на някое интересно или историческо място. Посетете къща музей...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ти не знаеш ли къде обича да ходи мацката ти? Ако си обича на кафета не я насилвай да ходи на театър. Питай я, няма да се разсърди.

anonymous708973
    Guest
    Ето ти една идея - отиваш в тях или тя идва у вас, правите си нещо за хапване (плодова салата, сладолед, горещ шоколад със сметана, която има и друго приложение, впрочем), пускате си филм, не го доглеждате и се награбвате.
    На колко сте, впрочем?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ^ ейй идейката не е лоша и аз ще пробвам ами предпочитам разходка в някой парк

Според предпочетанията на момичето както казаха други те ,но най-хубаво е (ако времето позволява) разходка в парка,сред природата , спокойствие,осамотеност, тъкмо ще имате да се говорите кооолкото щете и да се опознаете.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ето ти една идея - отиваш в тях или тя идва у вас, правите си нещо за хапване (плодова салата, сладолед, горещ шоколад със сметана, която има и друго приложение, впрочем), пускате си филм, не го доглеждате и се награбвате.
    На колко сте, впрочем?
    +1
    Това е най най най-доброто нещо което може да направите

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Оуу стига с тия галерии, театри....на среща аз по-добре да са на място на което могат да си гов...

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    Отидете на театър, боулинг. Пълно е с подходящи места

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си