.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Exclamation Помощщ!! ;хххх

Всичко започна преди 1 година оперираха баща ми от тумор и мама му забрани да пуши, разбира се той не я слушаше и продължаваше това не е кой знае какво, но за мен беше адски голям шок, че той я лъже и насичкото отгоре разбра, че аз зная и се направи, че нищо не се е случилоо. Както и да е това не беше кой знае какво за мен след като видях, че има регистрация в GEPIME и както всички знаят за какво е този сайт. Преди два дена той беше излязал и бе оставил комютъра си пуснат и реших да се разровя малко, повярвайте ми по-добре да не бях чела нищо. Сега дори не мога да го погледна в очите. Как може да направи такова нещо просто невероятно ... ;х да зареже така 27годишен брак. И то заради някаква магистралкаа ;хх. Ами ако мама разбере какво ще стане. И това е моята история за жалост не мога да споделя на никого дори на най-добрата ми приятелка, което още повече ме разтройва ;(

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Изкарай се от филма. Престани да тролваш. Не си интересна.

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    ^^ Офф, Дисапойнтед, защо винаги нападаш хората? Колкото и да не ти се вярва, има и такива истини. Я стига си се сопвала на всеки и на всичко!

До авторката: не знам дали 'живееш във филм' или казваш истината. Наистина съжалявам, че семейството ти се разпада по този ужасен начин. Мисля, че трябва да кажеш на майка си, дори и с риск да се разведат. Мисля, че е по-добре да са разделени, отколкото да страдате всички. Поздрави
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

аз имам почти същият случай като теб но баща ми не е опериран и регистрацията ме е в елмаз (за запознанства) и точно като при теб един ден баща ми излезе и беше всичко отворено и го разгледах...п като теб и аз да не го бях чела... споделих с най-добрата си приятелка... тя ме посъветва нищо да не правя... и всичко изведнъж свърши... така че ако питаш мен по-добре не казвай на майка си... говори им за изневерите... питай ги нещо... знам ли... примерно защо хората изневеряват и какво става тогава... кой прощава... питай ги примерно... -мамо ако на тебе татко ти изневери какво ще направиш... с усмивка на лице... не го преобръщай в сериозен разговор ами ей така---- по междудругото... дано съм ти помогнала...

е и аз имам подобен проблем, но при мен проблема е по сложен значи всичко започна някъде преди 2 години.Баща ми и майка ми започнаха много да се карат и нещо изведнъж стана и спряха да си говорят. иминалата година разбрах, че майка ми си има любовник бащами също и аз по това време учих в стз и ходих като ударен от самолет близо месец и след това се оправих но винаги ми беше гадно.Аз тази учебна година се преместих в София и баща ми беше почнал да ми разправя за някаква жена с която се бил запознал в някой от тези сайтове и добре помислих си че няма нищо лошо но накъде към ноември баща ми я беше поканил тук в къщи и уж си разговаряха и аз ги бях оставил за малко защото ми беше станало скучно и така някуде за около 10-15 минути ислед това като реших пак да отида при тях и ги видях как се целуват :O и те не престанаха да се виждат напротив правят го най-нагло и един ден реших да видя какво са си писали в файсбук и направо ми се доповръща тая е толкова мръсна направо ми се иска да я застрелям, но долу горе го прих до днес. Бащами набързо излезе и ми каза че отива до някъв сервиз да види колата и добре но преди това си беше писал с някои в скайпа и ми стана интересно и видях че пак си е писал с онази тъпа ку**нтия и направо пощурявам. На всичкото отгоре казал на сестрами че ако тая се разведе щяла да доиде у нас ;(;(;( Моя съвет е да му кажеш поне ще ти олекне малко пък и може малко да го е срам от постъпката и да я зареже за разлика от моя "баща".

Не съм имала такива проблеми, но според мен трябва да кажеш да баща си, че знаеаш за проблема. Тогава да видим той как ще те гледа в очите. Майка ти му мисли доброто, а той сякаш и го връща или не знам.... не съм във вашето семейство и не го познавам много добре. Кажи на майка си, това е правилното решение, според мен.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от xselly_gx Виж мнението
    Не съм имала такива проблеми, но според мен трябва да кажеш да баща си, че знаеаш за проблема. Тогава да видим той как ще те гледа в очите. Майка ти му мисли доброто, а той сякаш и го връща или не знам.... не съм във вашето семейство и не го познавам много добре. Кажи на майка си, това е правилното решение, според мен.
    +1 ....

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    27 години момиче.. Хората си омръзват.
    Gledaii kak jiweqq *

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Изкарай се от филма. Престани да тролваш. Не си интересна.
    ти пък толкова си се вкарал във филма, че не различаваш истината от троловете..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от krasawichka Виж мнението
    27 години момиче.. Хората си омръзват.
    Ти по-тъпо нещо се съмнявам,че можеше да кажеш.. толкова народ има много по-дълги от този бракове и се обичат,така както и в началото.

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Ти по-тъпо нещо се съмнявам,че можеше да кажеш.. толкова народ има много по-дълги от този бракове и се обичат,така както и в началото.
    Да,наистина познавам хора,които след 40 години брак все още се държат за ръка и се обичат,но както и да е..
    По темата не съм изпадала в такива ситуации,но според мен трябва да поговориш с баща си преди да кажеш на майка ти каквото и да е било.Кажи му,че не ти е харесало това,което си видяла и че е редно да престане с тези неща,защото ще нарани теб и майка ти,ако се задълбочат нещата

Незнам аз бих казала на баща си, че знам. Бих му се скарала дори и с риск да го обидя и ще му кажа да спре с гупостите, защото съсипва не само мен, но в последствие и майка ми, и ако бракът им не му харесва по-добре да каже на майка ми в очите, отколкото да й изневерява. На майка си ще кажа ако разбера, че след един месец баща ми прави същите глупости. Може и да се разведат, но по-добре от колкото след като майка ти е разбрала те всеки ден да се карат.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Темата е фейк

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Въпреки че сигурно е трол - аз да кажа. Един мъж (и като цяло един човек) може да пише много неща, но да не иска нищо в действителност. Просто казвам де, аз не знам ти какво си видяла, какво си прочела.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен
    Естествено, че е трол.

Common sense-a е голяма работа.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си