.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Моля ви за съвет!!!

Искам съвети какво да правя! Аз съм тинейджърка и живея при баба ми и дядо ми, защото майка ми и баща ми 12 години вече не си оправят къщата в която живеят! Къщата направо се руши! Но това е друга тема. Истинският проблем е, че почти не ми дават пари! Баба ми и дядо ми естествено не ме оставят и винаги имам това от което се нуждая, но пари от родителите си получавам единствено след много разправии (те винаги казват, че нямат пари, но съм сигурна, че не е вчрно понеже отглеждат 2 кучета, а майка ми пуши!) Най-лошото е, че дори детскте не ми ги дават а си ги вземат за тях, защото майка ми ги е сложила на една карта с други пари и картата си сди при нея! Освенвсичко това те ме мислят за някое малко дете - че ще се задоволя с много малко, че играя на улицата и още много други такива! И дори не осъзнават, че си имам гадже и т.н. Добре, че поне баба и дядо ме разбират и ме подкрепят! И така моля да ми кажете съвети какво да направя, защото вече не мога да издържам така! ((

Повече от фен
    Оплакване при социалните за да си взимаш детските, дано баба ти и дядо ти са живи и здрави и да ти помагат по-дълго.

Бъди благодарна на хората при които живееш (: .... иначе,поговори сериозно с родители си.Не живееш при тях,не полагат никакви грижи за теб.Редно е да получаваш парите които държавата ти отпуска.

често говоря за това с тях, но това довежда до големи раздори в семейството

В семейството?Не мисля че те са част от кръга в който живееш.Хората при които живееш са твоето семейство.Те не полагат никакви грижи за тебe.

в това си права, но веднъж се бяхме събрали всички и стана голям спор след като баща ми почна да си налага мнението какво и къде ще уча - искам или не! вика аз съм баща й и аз решавам! баба ми се застъпи за мен... и стана оле мале! беше направо ужас!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ytorentka Виж мнението
    в това си права, но веднъж се бяхме събрали всички и стана голям спор след като баща ми почна да си налага мнението какво и къде ще уча - искам или не! вика аз съм баща й и аз решавам! баба ми се застъпи за мен... и стана оле мале! беше направо ужас!
    Прекарвай възможно най-много време д баба си и дядо си, сигурна съм, че са добри хора, които ще направят всичко, което им е по силите за да си добре. Не се занимавай много с баща си. Щом дори не живееш с тях, просто си ограничи контактите с тях.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Така случайно да ти е хрумнало че родителите ти не те обичат и са се отказали от тебе и дядо ти и баба ти са били достатъчно добри че да те вземат? Защо си мислиш че на родителите ти им дреме за тебе? Няма какво да направиш!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си