.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Arrow Моята история....

Здравейте.
    Имам нужда да споделя. И ще го направя , независимо дали ще се почувствам по-добре или не ,

Бяхме близо 2 години заедно. Всичко вървеше перфектно , докато един ден преди годинката ни и половина , тя реши че вече не съм и нужен , че съм и омръзнал и ме остави. Бях меко казано съсипан , не ядах , не излизах.. бях се затворил във себе си. След малко изминало време почнах да излизам , но всяка вечер и всяка сутрин , когато оставах сам мислех за нея. Треперех да прочета има ли нещо ново във скайп или във фейсбук, въпреки че бях махнат от приятели .. имах начини и гледах. Със всеки изминал ден ми ставаше все по-гадно и по гадно. Мина месец , и тя ме потърси. Меко казано пожела да се видим , разплака се .. на следващият ден отново се видяхме , имахме уговорка за приятелско кафе.
    Не се сдържа и ме целуна . Бях забравил това чувство. Чувствах се найстина прекрасно.
    След 1 месец раздяла се събрахме. Отново повярвах че можем да бъдем щастливи , и така да се нарече " си я прибрах обратно ".
    До вчера , когато отново , след 4 месечна ( или тк.н близо 2 годишна връзка ) ... останах сам.
    Причина ли ? Много били , не съм се държал добре , не била получавала всичко ..
    А аз давах всичко , и хората който са били до мен го потвърждават.. Стараех се всичко да е наред , обещавахме си да не се разделяме... Имах бъдеще с нея , въпреки че имахме няколко годинки разлика. Аз и все още съм малък , едва сега ще ставам на 18....
    Отново ми е адски трудно. Мислих си че никога няма да стигна отново до тук.
    В момента съм се отделил от света , пия по няколко кафета на ден и пуша по 1 кутия цигари, за съжаление не ме успокояват. Депресиран съм , и ме е страх. Не се бях чувствал отдавна така ...
    Днес се напих. Пих достатъчно че да немога да вървя " в правият път ". Не се хваля , просто за момент се почусвах по добре. Цял ден и пиша смс-и и звъна , от нейна страна се държи супер грубо , надменно .. прави се че нищо не е станало , изглежда безчувствена , а аз прекарвам цялото си време пред снимки и в плач. Едвам дишам..

Пописах си с разни приятели , хора който вече са минали по този път. Всеки ми казва да спра да мисля , че става по зле. Да спра да я търся , защото повече ще страдам.... НО , не мога. ОБИЧАМ Я и ще се боря , въпреки че не получих ниаккви надежди от нейна страна. Тя че чувства добре , както предният път. Явно свободна. Нима е искала това ?
    Аз просто се затвярям в себе си , не общувам .. сълзите текат , и няма 1 човек който да ме успокой.
    знам че много хора са минали по този път , моля ви посъветвайте ме.
    Темата не е фейк ..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Хубаво е да се бориш за нещата, които искаш. Но е хубаво и да знаеш кога да се откажеш. В твоя случай няма смисъл от борба.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Има и други момичета. Ако щеш вярвай, някоя ще те харесва повече, ще хлътне и ще се държи с теб като с човек, не като с играчка. Само че, няма да я срещнеш никога, ако седиш и ревеш по бившата ти, наливаш се с алкохол, кафе и цигари.

1. Не си помагаш ни най-малко като си съсипваш здравето. Това нито ще я върне, нито ще оправи нещата.
    2. На нея в момента и е през оная работа, че страдаш и това би трябвало да е достатъчна причина да се стегнеш и да си продължиш живота.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Хубаво е да се бориш за нещата, които искаш. Но е хубаво и да знаеш кога да се откажеш. В твоя случай няма смисъл от борба.
    Съгласна съм.
    Намирай си занимания и хобита, разнообразявай се и бъди активен. Не се затваряй сам самичък, излизай с приятели или с хора, които покрай нея си позабравил..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Аз и така не ви разбирам. Какво означава че си вредя ? Или пък че има други момичета.
    За мен има едно момиче и това е тя... За втори път страдам и и казах че ако се опита да се върне , няма да я приема отново. Глупав съм да , но това е любовтта. И да и се случи нещо , аз винаги ще я подкрепя и приема.
    Да подчертая че не съм от тия моментни 98% който са само за единият секс. А в момента момчетата са точно това , никой не иска сериозна връзка , повечето е*ат и бягат. Това се и опитах да я предупредя , и от това ме е страх.. Да не я минат 50 човека и след всеки следващ да слушам историй .. страх ме е и незнам какво да правя

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ако искаш да имаш някакъв шанс да си я върнеш (ако според теб си струва), спри да досаждаш.

Цитирай Първоначално написано от 5119 Виж мнението
    Аз и така не ви разбирам. Какво означава че си вредя ? Или пък че има други момичета.
    За мен има едно момиче и това е тя... За втори път страдам и и казах че ако се опита да се върне , няма да я приема отново. Глупав съм да , но това е любовтта. И да и се случи нещо , аз винаги ще я подкрепя и приема.
    Да подчертая че не съм от тия моментни 98% който са само за единият секс. А в момента момчетата са точно това , никой не иска сериозна връзка , повечето е*ат и бягат. Това се и опитах да я предупредя , и от това ме е страх.. Да не я минат 50 човека и след всеки следващ да слушам историй .. страх ме е и незнам какво да правя
    А наясно ли си, че за пълноценна връзка трябват двама? Не става само ти да трепериш над нея, само ти да подкрепяш и само ти да обичаш. Любов, викаш? А къде в нейните действия виждаш любов?

Но главата си е твоя - троши си я. Не разбирам хора като теб. Хем страдате от това, че се подиграват с чувствата ви, хем тичкате обратно и сами се врете между шамарите.

Град
    София
    Вредиш си като се наливаш с алкохол (черен дроб), кофеин (сърце, мозък) и цигари (бял дроб) с идеята, че така ще се почувстваш по-добре. Още повече си вредиш като си съсипваш нервите на млади години за момиче, което не иска да е с теб и не те обича щом толкова лесно се отказва от теб.
    Животът продължава и това, че виждаш само нея е не, защото е единствената, която някога ще обичаш, а защото си се обсебил от тази идея и това искаш. Всеки е имал поне една тежка раздяла. Малко са хората, които са щастливо женени за първата си любов. И аз бях лигла преди и плачех, самосъжалявах се и си мислех, че светът е свършил. Само, че в един момент се усетих, че някой си прави кефа и си е съвсем спокоен, докато аз се съсипвам. И после осъзнах, че няма смисъл. С рев и глупости не се оправят нещата. Оправят се като си наложиш да си спокоен, да намериш нещо, на което да се смееш и да започнеш да мислиш за други неща, за хобита, за приятели, за спорт.
    Иначе какви са ти опциите? Да я чакаш пак да реши, че и е скучно и иска да походи с тебе няколко месеца, докато пак и омръзнеш? И после пак същото?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    защото си се обсебил от тази идея и това искаш.
    ето тук е тънкият момент.

не можеш веднага, на мига, на секундата да я забравиш, но определено след време ще успееш. след време ще разбереш колко безсмислено е положението ти сега, колко тъпо се държи тя(поне по това, което си описал) и как с нищо не си помагаш като се самосъжаляваш.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Ясно. Явно нямам друг избор. Преди броени минути мина към необвързана във сайтовете за запознанства. Ибахти кефа.. ся ми звъни и ме моли да не и затварям и да се държа по - добре , а тя се държи като темерут.
    Всичко става супер бързо. Сегашният тийнеджърски лаф е " Живееш за фейсбук " И колкото да говорят че е така , с ръка на сърцето споделям че не е така , поне и за мен. Просто от сега нататък ще бъда говорен и ще ми се присмиват хора който я познават , хора с който ще се ебе и общува. Бесен съм и адски объркан в момента... незнам

Град
    София
    Спри контактите с нея и ще я забравиш по-бързо. И без това да я зяпаш как се лигави из някакви сайтове за запознанства едва ли ти е приятно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Сега тя напира да ми звъни. Каза че утре ще ми се обади .. лол
    Незнам пак ще споделя че съм адски объркан.
    Стоя и чакам винаги тя да направи първата крачка , и сега ме обиждат че съм се държал като п*тка с извинение....
    Но , защо ли си мисля ... чеее
    След като смени 2-3 партниора като цяло , не само в леглото, и проумее че никой не я обича ИСТИНСКИ ,
    ще се досети кой я е обичал найстина , и то такава каквато е била , и именно тогава ще ме потърси отново ??

Град
    София
    Не мислиш ли, че се унижаваш много с това да я чакаш да смени няколко?
    Не мисля, че много момичета биха искали да са с мъж, който е склонен да се унижи толкова. Повечето искаме мил, свестен, верен и тн.. да, но и човек на мястото си с достойнство.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

На мен не ми пука толкова за унижението , свикнал съм да бъда унижаван.
    НЕ затова пуснах темата , просто исках да споделя с някого. НЕ приемайте постовете ми обидно или грубо , пиша си съвсем нормално. И започвам да си мисля колко време ще ми отнеме да се справя с тази депресия ......

А на теб не ти ли е обидно нейното отношение към теб и незачитането на чувствата ти? Не си ли поне малко ядосан, че тя се подиграва с теб? Къде ти е достойнството? Ти си човешко същество, не нечия изтривалка. Разбирам, че си заслепен от чувствата си, но трябва да проумееш какво прави тя с теб. Не си струва да се депресираш, още по-малко да я чакаш да се накурвее и те потърси отново. Само, за да те зареже без да й мигне окото като й омръзнеш.

Стегни се и не допускай някаква лигла да те върти на малкия си пръст. Нека те търси. Не й обръщай внимание, колкото и да ти е трудно. Нека този път краят да е край.

НЕ затова пуснах темата , просто исках да споделя с някого. НЕ приемайте постовете ми обидно или грубо , пиша си съвсем нормално. И започвам да си мисля колко време ще ми отнеме да се справя с тази депресия ......
    Пич нищо лично ама направо ми се струваш жалък... Кво значи "не ми пука за унижението"? Това че си човек без никакъв характер , може да е причината поради , която тя те е напуснала! И честно казано има право да го направи... за кво й е мъж , които собственото си его , дет се вика , не може да опази? Нали все пак ти си този който , трябва да може да я защити(ако се наложи) в дадена ситуация... А аз не виждам как ще стане като ти себе си не можеш да защитиш... Викат ти "п*тка" и на теб хич не ти дреме , не ти дреме и за тва че са свикнали да те унижават ... еми извинявай ама нормално е да те напусне. Все пак не й трябва някои , които съм за себе си не може да се грижи , пък кво остава за нея. Та сега на съвета , просто си промени малко характера и ако наистина искаш да се бориш за нея , прави се че не ти пука. Когато престанеш да и даваш всичко , което си и давал до сега , да и обръщаш толкова много внимание , тя сама ще започне да се стреми към това нещо и ще иска да е с теб. Накарай я тя сама да те желае , а ти се прави , че не ти пука (макар че ти пука ) и тва е .

Това твое мнение ме провокира по една единствена причина. Това че съм казал че ме наричат п*тка , не означава че ми викат просто така. Просто за този човек се унижавам пред всички достатъчно много , и не успяват да проумеят че я ОБИЧАМ , и че ми дреме на оная работа за нея. И именно поради тази причина че ми дреме на оная работа , оставям да си мислят каквото искат ... просто я обичам и правя всичко по силите си за да я спечеля отново. Въпросът е там че тя не иска .. явно 2 пъти и е дошло вповече. И впрочем бях си легнал , но не успях да заспя .. странно защо ли се сетих така от нищото за последните ни хубави и забавни моменти , в нас , в тях .. на кафе като сме били... Защо ли я сънувах снощи след като ми го каза? ... Мога да говоря до сутринта за този проблем .. А за съвета , да хареса ми. Но не смятам че има как во да променям в характера си !? Спомена нещо за защита .. еми да съм честен , винаги съм бил зад нея .. и много хора ядаха тупаници по тази същата причина , че незнаят кога да си отварят устата. Тренирах известно време , тя се чустваше допоследно спокойна ... Само дето още немога да проумея това че се скарахме , и до последния ден преди скандала говорехме да спинкаме заедно и да се гушкаме , колко много се обичаме ии .. ;((( .. да ходим заедно на училище и куп други неща , а нея сега просто я няма , няма ги и мечтите !!! ... (((

Супер фен Аватара на djipsito
    Изприщвам се като те чета...
    Добре, тогава се депресирай, самосъжалявай, докато не ти омръзне и не решиш да си събереш топките от елхата.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Стигате само му говорили ..остави я, зарежи я, унижаваш се ии тнн.. това е любовта. Напълно го разбирам и аз съм в някакво такова положение.
    Няма какво друго да направиш освен да си мислиш за хубавите ви моменти и да чакаш да ти звънне .... не знам какво да те посъветвам, много ще ти е трудно и да седиш и просто да чакаш, и да се откажеш ....
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

anonymous708973
    Guest
    Фейспалм.
    Това, че според приятелите ти си й давал всичко, съвсем не значи, че е така. Само вие двамата знаете от какво има нужда единият и от какво другият. Моето предположение е, че е съвсем логично да й омръзнеш, след като си като подметка, постоянно й ходиш по гъза и й натрапваш лигави обясненийца.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    оууу горкия съчувствам ти положението ти наистина е много кофти в крайна сметка тя губи ти си направил всичко горе главата не се депресирай излизай с приятели и .....ще срещнеш новия си обект на любовта

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Фейспалм.
    Това, че според приятелите ти си й давал всичко, съвсем не значи, че е така. Само вие двамата знаете от какво има нужда единият и от какво другият. Моето предположение е, че е съвсем логично да й омръзнеш, след като си като подметка, постоянно й ходиш по гъза и й натрапваш лигави обясненийца.
    Предполага се, че е давал. Обикновено така става. Даваш, даваш, даваш и накрая кур.

И това, че си я "прибрал" втори път.. мекушав си и е почнала да те прави на гъз. Раздялата е един път. Късате и край. Не се връщаш никога.

Мъж ли си, лайно ли си, не знам, защото се държиш като второто?

Пич, кафето не успокоява.. образува още повече нерви.

Явно никой неможе да ми влезе в положението...
    Вече 2 ри ден , аз немога да се успокоя и не искам да се отказвам. Смятам да се боря.
    Мой приятели споделят , че лично според тях ще пожелае да се върне отново , защото нямало как така изведнъж да спре да ме обича. Просто била ядосана и след време когато и мине ще иска да се виждаме и да се съберем.. Незнам как да тълкувам това тяхно мнение , но мнного ми се иска да е истина. Впрочем вчера тя каза че днес ще ми се обади , аз станах рано и чакам от 8ч да ми звънне... Сънувах и нещо което е точно за мен , дано се сбъдне. Присъствах на катастрофа , при което съновник отчете че когато сънувам подобно нещо , ще говоря и ще се успокоя с човек който обичам ... също така сънят показва главно притеснение , което си е така де. Не спирам да мисля за хубавите ни мигове , просто наистина я ОБИЧАМ .... всичко с нея беше прекрасноооооо ;(

А ако не те обича вече?

няма как да не ме обича вече .. ако се бяхме скарали и на следващият ден бях звъннал , или тя на мене .. сега нямаше да пиша тук. Просто се поинатихме и двамата , и тя стана такава че 5 дена се бяхме виждали и чували и ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си