.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ти би ли зарязал някого, когото обичаш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Зависи. Ако има основателна причина - Да
    Ако се чувствам наранен че човека отсреща не ме търси определено време , еми - Да
    Но в случея всичко стана заради ината. Тя беше виновна за това че седържа първият ден зле към мен , аз просто исках да се обади и да се извини.... в последствие мина седмица , и ме заряза. знам ли сега сигурно си мисли че ще намери нещо по-добро ама ... както и предният път стана...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Питам тези въпроси с цел да разбера твоето виждане по проблема. Нека не изглежда като заяждане.

Според мен тя няма никаква основателна причина да прекрати връзката ви. Когато има проблем между двама души, които се обичат, те търсят разрешение на проблема. Не се отказват от връзката и любимия заради глупости. Самият факт, че тя вече втори път се отказва от теб с лека ръка ми навява мисълта, че чувствата й към теб са се изчерпали. Когато обичаш не тръгваш да търсиш "нещо по-добро", защото имаш всичко необходимо. Както за теб няма по-добра от нея, защото я обичаш, така би следвало да е и при нея, нали така?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    авторе погледни нещата от друг ъгъл определено си заслепен от чувствата си и те можеш да приемеш явно че тя може би вече не изпитва нищо към тебе.и съм съгласна с TheBeliever а и нали сам казваш че си направил всичко и другите са го виждали ами тя явно не оценява това. разбирам те достатъчно добре била съм в почти същото положение

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ох,направо се отчаях.
    Момче,ти имаш ли въобще намерението да се вслушаш в някой от съветите?!Тук си за да спориш ли ?Ние излагаме нашата гледана точка,след като ние сме "странични наблюдатели",ние можем да ти дадем най-реална преценка.Защото ,явно ти си толкова заблуден ,че чак си и загубен.Човек щом обича се бори за любовта си не зарязва човекът ,който обича.Това са чисти оправдания от твоя страна,през цялото време я защитаваш,без да виждаш какво ти причнява тази наивност.
    Хайде,давай депресирай се ...Хващай един пистолет и давай,заради една дрисла с извинение,която си е намерила някой който умело да върти на пръста си.Боже, та ти си 11 или 12 клас,нямаш ли си друга работа?Имаш толкова други неща над които да мислиш,например за бъдещето си.Живота не свършва!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от 5119 Виж мнението
    Мога да говоря до сутринта за този проблем .. А за съвета , да хареса ми. Но не смятам че има как во да променям в характера си !? Спомена нещо за защита .. еми да съм честен , винаги съм бил зад нея .. и много хора ядаха тупаници по тази същата причина , че незнаят кога да си отварят устата. Тренирах известно време , тя се чустваше допоследно спокойна ...
    Защитата не е само физическа. Дори в повечето случаи - не е. И ДА. Има какво да променяш в характера си. Ако нямаше, сега нямаше да пишеш тук и да се жалваш, а щеше да си с нея. Приеми, че има НЕЩО, което тя не харесва в теб.

Цитирай Първоначално написано от 5119 Виж мнението
    Явно никой неможе да ми влезе в положението...
    Вече 2 ри ден , аз немога да се успокоя и не искам да се отказвам. Смятам да се боря.
    Мой приятели споделят , че лично според тях ще пожелае да се върне отново , защото нямало как така изведнъж да спре да ме обича. Просто била ядосана и след време когато и мине ще иска да се виждаме и да се съберем.. Незнам как да тълкувам това тяхно мнение , но мнного ми се иска да е истина. Впрочем вчера тя каза че днес ще ми се обади , аз станах рано и чакам от 8ч да ми звънне...
    Аз ти влизам в положението, но да се бориш за какво?
    АКО те е обичала, няма как изведнъж да спре - да. Ами ако не те е?
    Стига си седял до телефона. Кажи и, че си съгласен с решението и. Кажи и, че имаш нужда от време да преживееш раздялата и я помоли да не те търси, защото не ти помага. Казваш го това и го ПРАВИШ, защото ако не го направиш излизаш като путьо дето не може да си удържи на думата и могат да си го размотават като парцал. Като го направиш, спираш да я търсиш и седиш и гледаш. Ако ще се връща - ще се върне. Ако няма да се връща - няма да се върне, а на теб ще ти е по-лесно.

В това "не я търсиш" влиза и гледането на стената ѝ във Фейсбук.

Ако/Като дотича и иска да се събирате, пиши пак тук, а не и казвай веднага "Ооооо ДА! Аз само това чаках откакто се разделихме!"

И ще е хубаво да осъзнаеш своите грешки в тая връзка, защото можеш да си сигурен, че имаш вина.

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    авторе погледни нещата от друг ъгъл определено си заслепен от чувствата си и те можеш да приемеш явно че тя може би вече не изпитва нищо към тебе.
    Няма как да погледне от друг ъгъл на този етап. Ще погледне от друг ъгъл след месец, месец и половина. До тогава ще гледа само от неговата си точка, ще се самозалъгва, ще търси оправдания за всяка тъпотия, която тя направи и ще се надява.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Ще мине време и ще осъзнаеш, че ти сам се унижаваш, а това че си "свикнал", не е оправдание да продължаваш.

моето мнение е,че е твърде капризна и с завишени изисквания. Ако всичко върви по мед и масло,то няма да е интересно,играе ли си ,не си ли играе не знам,но има нещо сбъркано (донякъде) в тва момиче .

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Това момиче така брутално те разиграва, използва, манипулира, върти на малкия си пръст и др. че направо нямам думи ;х

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Като момиче ще ти кажа, че само и вдигаш акциите като я търсиш. И аз като видя, че някое момче много ме харесва започвам да си го разигравам /естествено ако аз не го харесвам/ и като гледам, че върви след задника ми като кученце и че се жертва за мен така ми вдига акциите, че няма накъде. Това не са комплекси, това си е момичешката логика, но малко мацки биха си го признали, за да не излязат криви и неразбрани

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си