Това твое мнение ме провокира по една единствена причина. Това че съм казал че ме наричат п*тка , не означава че ми викат просто така. Просто за този човек се унижавам пред всички достатъчно много , и не успяват да проумеят че я ОБИЧАМ , и че ми дреме на оная работа за нея. И именно поради тази причина че ми дреме на оная работа , оставям да си мислят каквото искат ... просто я обичам и правя всичко по силите си за да я спечеля отново. Въпросът е там че тя не иска .. явно 2 пъти и е дошло вповече. И впрочем бях си легнал , но не успях да заспя .. странно защо ли се сетих така от нищото за последните ни хубави и забавни моменти , в нас , в тях .. на кафе като сме били... Защо ли я сънувах снощи след като ми го каза? ... Мога да говоря до сутринта за този проблем .. А за съвета , да хареса ми. Но не смятам че има как во да променям в характера си !? Спомена нещо за защита .. еми да съм честен , винаги съм бил зад нея .. и много хора ядаха тупаници по тази същата причина , че незнаят кога да си отварят устата. Тренирах известно време , тя се чустваше допоследно спокойна ... Само дето още немога да проумея това че се скарахме , и до последния ден преди скандала говорехме да спинкаме заедно и да се гушкаме , колко много се обичаме ии .. ;((( .. да ходим заедно на училище и куп други неща , а нея сега просто я няма , няма ги и мечтите !!! ... (((