- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Виждали ли сте умрял човек
да и беше ужасно, гледам да не мисля за този ден...
и още повече ме болеше от това, да видя родителите си в състояние, което не знам дори как да го опиша :/
това ме смачка още повече
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Да, наскоро, баща ми. Нищо не почувствах.
На село един от дядовците ми ( Не ми е биологичен, оженил се е по-късно за баба ми и така ... ) почина и ние с наще отидохме.. Била съм много мъничка и нищо не помня, та всичко са ми го разказвали.. та така и аз съм поискала да спя в стаята където починалия ми дядо и съм ревяла и съм се тръшкала там да спя. И една вечер аз, майка ми и мъртвия ми дядо в една стая![]()
Иначе и друг път съм виждала умрял човек...
<3 d(ˆˆ)b
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Виждала съм. Случи ми се съвсем скоро и беше повече от ужасно. В началото всъщност ми беше трудно да осъзная какво точно става. Имах чувството, че всеки момент ще стане и всичко ще си е по старо му. Чувството да гледаш твой близък да лежи и да знаеш, че няма да се изправи, да виждаш толкова много роднини и познати скърбящи за дадения човек е покъртително. Когато докоснах ръката му, почувствах студената му плът, изпитах няк'ва неописуема болка.
До сега нашите не ми позволяваха да посещавам "такива мероприятия" по разбираеми причини.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Да, човек който се беше хвърлил през балкона, лежеше по корем, в кръв. Не ме е страх от тялото на мъртвия, нито пък припадам, освен ако тялото не е обезобразено по някакъв начин.
Да, ужасно странно и гадно е.
В такъв момент се замислям за много неща,хиляди мисли ми минават през главата,като например: Живей си живота,КАКТО ПОЖЕЛАЕШ не се съобразявай и не се спирай,не се ядосвай за глупсоти,защото един ден всичко изчезва.Наслаждавай се на всеки миг.![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
да, в десет контейнера
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.