- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Виждали ли сте умрял човек
ваш близък или чужд и какво почувствахте
Да, дядо преди 4-5 години. В началото ме беше страх, после ми стана интересно и исках да му пипна лицето да видя кво е чувството, ама ме беше срам, защото повечето ревяха, а и ме беше страх да не се пукне![]()
Няколко човека , не е приятно. Особено дете.
Почувствах угризение , че не чувствах много голяма болка.Дали при повечето хора е така?
добре а, защо според вас първо умират дядовците, после бабите в повечето случаи
Да.
Почувствах се безкрайно отвратително и се зачудих как по дяволите успяват всички хора там да стоят в стаята и да седят на диваните, при положение, че в същата тази стая има труп. Не мога да го разбера този обичай и никога няма да мога.
защото проблемите на един мъж могат да побъркат всеки , докато една жена , какво има да мисли толкова?
Да, беше гадно и до ден днешен си я спомням...
maDamn
да.. не почувствах абсолютно нищо, заради което после имаше нотка на угризение
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
При мен няма угризение, за мен това е нормално и я намирам за много тежка традиция да бъдат оплаквани мъртвите. В някои култури се празнува смъртта на хората. Сигурно и на мен ще ми стане гадно като пукнат нашите именно заради тея тъпи убеждения, че смъртта е лошо нещо, ама се опитвам да ги изкореня и да я приема като нещо неутрално и натурално, и в хармония с..вселената като цяло.
Аз не разбирам ритуала с погребването като цяло. Според мен е мноого по-добър избор да бъдат кремирани, хем е по-практично, по-хигиенично и лесно за близките, хем ще знам, че няма да бъдат ядяни от червеи хората. Баба и дядо искат да ги погребваме, ама като гушнат букета никой няма да ги пита
Веднъж казах на мама, че искам ако умра преди нея да ме кремират и да ме поставят в розова урна и тя се разсърди ;д
Ужасно е и е много тъжноНе трябваше да си спомням това... :/ Не го пожелавам на никого...
Да. Всъщност нищо не изпитвах. По-скоро ми стана тъпо, защото недорaслите до мене снимаха -.-
yep.... reality bites -.-
Между другото тези дни супер често си мисля за това. Никога не съм виждала, освен по телевизията.. и се надъхвам, че ще ставам патолог, обаче като се замисля.. не, не :д
Първоначално написано от BladeDancer
Да, около 4-5-6 пъти и не е истина как тежат труповете на хора/животни.
n00bs
Не трябва да садвате като умре човек. Трябва да се радвате, че сте го познавали.