- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трева-Гадже
Здр на всички!Отдавна не бях писал тук,но дойде и моя час!Проблема е следния хода с момиче,което много обичам тя мен също ... скоро се събрахме след дълга пауза.През тази пауза почнах да пуша трева.Сега тя ми се дразни иска да спра.Сега тя ми каза,че неискала да ходи с тревоман![]()
Първо:Не съм тревоман просто ми харесва да пуша забавно ми е ...Второ(важно):Според вас този израз не е ли прекалено незнам много обидно и гадно се почуствах като го чух тва ... се 1 аз съм некъв боклук и тя неможе си позволи да ходи с мен ли и аз незнам.Кажете си мнението ...
П.С.:Значи такива хора които само ще обиждат и прочие да не пишат ! Нито съм некъв наркоман пробит ... ако ме видите никога няма да кажете,че пуша и такова нормално хубаво момче съм сиНе съм пристрастен,но това което каза гаджето ми просто много ме засегна. Какво бихте направили вие ? Ясно е,че ще спра тревата,но просто тва което ми каза адски много ме гризе немога да остава така нещата ...
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Дай снимка да те видим колко си хубав и как не ти личи.![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Според мен не искала да те обиди или нещо такова, а просто да те накара да я спреш. Може би просто се притеснява, че може да се виждаш с ня докато си напушен ( т.е. в леко неадекватен вид)
Мисли ти доброто предполагам. Много хора не осъзнават колко кофти последици има. Можеш да си направиш весело и без трева!
In a mad world , only the mad are sane...
Знам аз принципно съм душата на компанията,но явно просто човек си има некви такива периоди в живота които му харесва да прави нещо ... мен сега ми е кеф като пуша просто явно и заради хората около мене приятно ми е нз... но какво да и кажа сега ?Първоначално написано от NoMore
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Пуши по-рядко. Приятно е, но не си заслужава - като се навехаш и си аут за 3-4 часа, почваш да обръщаш по-малко внимание на приоритетите си, а и в един момент може да ти затежи на джоба. Не пуши пред нея, но й казвай. Обясни и обстойно защо смяташ, че тревата не е толкова страшна, колкото се пропагандира. И се ограничавай и заради самата нея.
Можеш да се ограничиш до един-два пъти месечно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
че си и скроменПървоначално написано от RoCkSpOt
![]()
тва пък тревата е най тъпото нещо...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Прави го за твое добро! Не иска да се тровиш с боклуци. Най-добре я послушай и спри тревата.
друго си е хероина..Първоначално написано от tuzaro
☆ Addicted to Addictions
най-точно казано. Приятно нещо е тревата да, но не си струва да изгубиш човек, които обичашПървоначално написано от Chacho
Всеки ден ли пушиш ?
Не мисля, че си тревоман ако можеш без трева. Може би момичето си има някви принципи или.. как да го нарека.. И аз не мисля, че е целяла да те обиди.
Моето първо гадже много пушеше, аз тогава бях твърдо против тревата и алкохола. Оставих го защото беше по-зает да си свива, отколкото да обърне внимание, че и аз съм там покрай него.. Е, имаше и други причини, ама пак...
След време започнах да гледам по друг начин на нещата, последния с който излизах се съобразяваше, че аз не пуша и не пушеше. Или ако пушеше се случваше много рядко. Казваше, че не иска да ми влияе зле..
Ти прецени, мен ако питаш говори с твойта, кажете си и двамата кво мислите по въпроса и стигнете до някво средно положение.
Първоначално написано от antifashionshit
Въпросът е да го правиш с акъл. Иначе е същото, като гаджето ти да е пияница.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз отскоро се карам поради тази причина с приятеля ми.. апък той като почне "Какво лошо има в това да пуша" ..Въпроса е там че той пуши от близо 4-5 години,а и приятелите му са такива.. За известно време се беше ограничил и от тях,и от това.. и сега отново.. и като почне да ме лъже,че не е пушил.. ми иде да го изкормя
![]()
А ти твърдо против ли си тва да пуши ?Първоначално написано от fenkaaa
Първоначално написано от antifashionshit
Бедняци , още ли сте на тези евтиниикитеПървоначално написано от BgHtH
белото си е друга класа момци не се излагайте
.
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
И на мен щеше да ми е неприятно , ако бях на мястото на гаджето ти .
Представи си , сигурно те носят като наркоман в града .
Нещо смислено и стойностно да си свършил, с което да компенсираш безсмисленото харчене на пари за трева ? Учиш ли нещо , работиш ли , отличник ли си , бла бла.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами да не е приятно според мен по добре спри за известно време .. 1 път на месец е здравословно, но всеки ден не .. И моя приятел от време на време употребява трева на мен не ми е приятно ама все пак си го приемам такъв какъвто си е ..Аз си знам, че нито някога ще ме накара да пуша нито да ме залъже по някакъв начин ..
![]()
Напълно съгласна съм...А ти щом не си пристратен и щом наистина ти пука тя какво мисли, просто спри и това е.Няма какво да се засягаш, на момичето просто не му е приятно, надали наистина те смята за наркоман.Първоначално написано от NoMore
еми според мен момичето по този начин иска да те предпази щото неска ти е хубаво да си павкаш трева а след месец два???
верно ли бе?Първоначално написано от N1ksun
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Глупав ли си? Ако ти се пуши, пуши. Ако ти се дъни, дъни. Ти решавай.
Аз съм реалист.
?Първоначално написано от radoboy99