Здравейте,всички !

Почвам направо.От скоро имам приятел,всичко върви добре,но връзката ни е много еднообразна.В дните ,в които се виждаме ходим на едно и също място и правим едни и същи неща.На мен леко започна да ми писва,просто искам разнообразие.Много пъти съм се опитвала да му намекна,че ходим само на едно и също мясно,а отговорът беше ,,Това място е най-близко до нас и до вас'' . С тези месеци еднообразие с всеки изминал ден започвам с леко нежелание да излизам,защото знам,че ще е поредният прекаран скучен ден.Знам,че градът ни е малък,но все пак има къде да се ходи и да се забавляваме повече.Дори на кафе не мога да го занеса.Той явно е от тези типове,които не обичат да ходят по барчета.Не е казано,че всеки ден трябва да висим по барчетата,но един ден на едно място,друг ден на друго и ето го разнообразието,но на него явно не му прави впечатление и не му пука.Явно гледа да излизаме на места близо то тях за да може след това бързичко да се пребере.

Искам също да ви попитам за още един въпрос.
Въпроса ми е -как да му намекна,че искам да ме изпраща до вкъщи.Тъй като вече се стъмнява по от рано,а ние излизаме късно вечерта после не ми е приятно сам сама да се прибирам в тази тъмница.До сега не съм му казвала,защото както по-горе споменах той гледа да се пребере,а не му пука за мен.

Благодаря предварително на тези,които са обърнали внимание на темата и са драснали някой съвет. (: