.
Затворена тема
Страница 28 от 119 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 2974
    Взех си този ВВ кpем на Гарниер и тъй като прилича малко на фон дьо тен, се чудя трябва ли и него вечер да го чистя като грима?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Разбира се, че трябва!!! Дори и да не носиш грим през деня, почистването вечер е задължително!
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на Colombia
    Хора,искам да ви попитам нещо.
    Напоследък се загледах с сайта Грабо и се чудя как точно стават нещата.Знам,че има правила и разяснения,но ще ви бъда много благодаряна ако ми обясните от първо лице как точно се закупува този ваучер и всички подробности около това.
    Благодаря.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За мен,най-лесният начин за купуване на ваучери е в кеш -> като поръчам ваучера /гарбни ваучер/,после за начин на плащане избирам Easypay.Плащам на каса до 24/48 часа,като естествено си нося кода на поръчката записан някъде.
    Имат каси в някой магазини Пикадили,Била,Карфур и други места.

Аз съм от Хасково и тук нямаме нито 1 от изброените от теб места.Иначе благодаря за информацията.
    А като си платиш ти дават такъв ваучер,с който отиваш в съответното студио за красота да речем?
    Наистина ми е объркано.

Как се създава нова тема, моля помогнете! Че не можах да намеря от къде се създава !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Ludiq97 Виж мнението
    Как се създава нова тема, моля помогнете! Че не можах да намеря от къде се създава !
    Ще ти избоде очите тоя голям,червен бутон ...

http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на cheburashka
    може ли да пусна тема, в която да питам как се създава тема, моля, моля, моляяя

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Някой знае ли до кога е промоцията на кока-кола?

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ако става въпрос за футболните емоции Евро 2012 - промоцията вече е приключила.
    You are broken, I can fix you...

на мен в магазина ми казаха, че е до края на юли ?! ;o

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Ако имаш печеливша капачка можеш да си вземеш наградата до 14.07.2012
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    честно, супер мерсииии

Повече от фен
    някой от вас ползва ли Арганово масло за коса и какво му е мнението за него.. и да ми препоръчате някое ... и дали си заслушава
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

anonymous708973
    Guest
    Така, на около 24-ти тоя месец ми предстои да се опарича (fingers crossed) и искам да се поглезя със следната козметика, но имам нужда от помощ за марки и цени.
    Коректор - решила съм да е на АртДеко, щом толкова хора го хвалят.
    Бронзант за лице/Бронзираща пудра - тук мога да мина и по-евтино, щото ме съмнява разликата между марките да е огромна. Все пак си мислех за това.
    Основа за грим - Бях загледала това, ама хич не ми се дават 24 лв за нещо толкова мизерно малко :д

Мислех дали да не си купя хайлайтер, обаче и без това съм с мазна кожа и се чудя как да си матирам брадичката, челото и носа, само ми е притрябвало нещо блестящо.

Важен въпрос: Мислите ли, че има нужда да си купувам Iwostin - matifying emulsion и Bioderma - Sebium pore refiner? Чудя се дали първото ми е необходимо, защото 1) имам страхотен матиращ фон-дьо-тен; 2) планирам да си взимам основа за грим и ... се чудя как да си клепам 50 неща на лицето преди същинския грим.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-04-2012 на 20:06

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    Хора,искам да ви попитам нещо.
    Напоследък се загледах с сайта Грабо и се чудя как точно стават нещата.Знам,че има правила и разяснения,но ще ви бъда много благодаряна ако ми обясните от първо лице как точно се закупува този ваучер и всички подробности около това.
    Благодаря.
    Много е лесно всичко. Регистрирай се... харесваш си ваучер, взимаш го, избираш метод на плащане easypay. (Ако избереш плащане с карта, в момента, в който въведеш необходимите данни, веднага ти взимат пари от сметката. С начин на плащане easypay можеш всъщност да не платиш и ваучерът автоматично се маха от "кошницата" ти. Най-добрият вариант, ако си тийнейджър и/ли несигурен дали искаш ваучера.)
    Виждаш къде ти пише името, натискаш на стрелката, избираш "Моите ваучери". Там излизат всички ваучери, които си грабнала. Всеки от тях има код - или го запиши, или си го вземи в телефона (под ваучера пише "вземи в телефона си"). До указаното време отиваш на каса и плащаш. Ако не знаеш къде има каса, намери в сайта - лесно е, въвеждаш адрес и ще ти излязат всички близки опции. Когато го платиш, в сайта ще ти излезе и секретният код на ваучера. Точно него искат хората при резервация за където и да било - ресторант, хотел и т.н.

Ако имаш въпроси, питай. Суперуникален е сайтът. Само ще вметна, че 6 човека отиваме на почивка в Кранево (на 20 км от Варна и много близо до "Албена") за 5 нощувки за 200 лв. Не на човек, а общо, което значи, че аз лично (както и другите 5 човека) плащам 35 лв за 5-те нощувки. Води се тристаен апартамент, има басейн, паркинг, климатик, барбекю, кабелна телевизия. Не можах да не се похваля

В тая връзка, провери и сайтовете задружно.бг и лапни.бг. С първия не съм особено запозната, от втория съм взимала суши 2 пъти.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-04-2012 на 20:24

Град
    ^ Пантерке,браво за готината оферта Има ли си име местенцето,където ще сте?
    Кранево ми е такава слабост - всяко лято сме там ама ходим предимно заради пеканите ни хазяи

Оффф,сори за спама

anonymous708973
    Guest
    Вила Валко, ако ти говори нещо. Изглежда готино... спокойна атмосфера, една такава семейна :д

^ DAMN, защо се хвалиш така!!! Знаеш ли сега как ми се прииска и на мен, а! Може ли такова нещо : D
    И да кажеш после дали е било хубаво. Надявам се няма да е набутвация (български скептизицъм, mode on)

Да си повторя въпроса. Мога ли да ползвам плажни масла от миналото лято, които не са свършили или вече са развалени? Уж изтичат 2014, ама една приятелка ми каза, че този срок важи за НЕОТВОРЕНО шишенце. Сиреч, като ги отвориш, трябва за отрицателно време да ги свършиш. Вярно ли е това, дами?

едит: Уф, ма, Пантеро, с'я ме зариби на тоя сайт!!!! : D
    Последно редактирано от jghgh : 07-04-2012 на 20:40
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ^ DAMN, защо се хвалиш така!!! Знаеш ли сега как ми се прииска и на мен, а! Може ли такова нещо : D
    И да кажеш после дали е било хубаво. Надявам се няма да е набутвация (български скептизицъм, mode on)

Да си повторя въпроса. Мога ли да ползвам плажни масла от миналото лято, които не са свършили или вече са развалени? Уж изтичат 2014, ама една приятелка ми каза, че този срок важи за НЕОТВОРЕНО шишенце. Сиреч, като ги отвориш, трябва за отрицателно време да ги свършиш. Вярно ли е това, дами?
    аз ще ти кажа , че на всеки продукт има един знак като крем и написано число вътре - 6/12/24..... това означава , че толкова месеца след отварянето е годен за използване ... след изтичането на този период той може още да е годен (спрямо датата, която гледаме), но вече съставките нямат същото действие
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вила Валко, ако ти говори нещо. Изглежда готино... спокойна атмосфера, една такава семейна :д
    Да,гледала съм снимки Кога ще ходите?Да кажеш после как е била обстановката и т.н.,че засякох още оферти в нета и може да се замисля дали с компанията да не отидем там вместо при хазяите ни
    Последно редактирано от 3oPuTy : 07-05-2012 на 08:10

Цитирай Първоначално написано от Nadunda Виж мнението
    аз ще ти кажа , че на всеки продукт има един знак като крем и написано число вътре - 6/12/24..... това означава , че толкова месеца след отварянето е годен за използване ... след изтичането на този период той може още да е годен (спрямо датата, която гледаме), но вече съставките нямат същото действие
    Направо да взема нови кремове. Харесала съм си и без друго на Нивея оня крем Proteсt and bronze
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Много е лесно всичко. Регистрирай се... харесваш си ваучер, взимаш го, избираш метод на плащане easypay. (Ако избереш плащане с карта, в момента, в който въведеш необходимите данни, веднага ти взимат пари от сметката. С начин на плащане easypay можеш всъщност да не платиш и ваучерът автоматично се маха от "кошницата" ти. Най-добрият вариант, ако си тийнейджър и/ли несигурен дали искаш ваучера.)
    Виждаш къде ти пише името, натискаш на стрелката, избираш "Моите ваучери". Там излизат всички ваучери, които си грабнала. Всеки от тях има код - или го запиши, или си го вземи в телефона (под ваучера пише "вземи в телефона си"). До указаното време отиваш на каса и плащаш. Ако не знаеш къде има каса, намери в сайта - лесно е, въвеждаш адрес и ще ти излязат всички близки опции. Когато го платиш, в сайта ще ти излезе и секретният код на ваучера. Точно него искат хората при резервация за където и да било - ресторант, хотел и т.н.

Ако имаш въпроси, питай. Суперуникален е сайтът. Само ще вметна, че 6 човека отиваме на почивка в Кранево (на 20 км от Варна и много близо до "Албена") за 5 нощувки за 200 лв. Не на човек, а общо, което значи, че аз лично (както и другите 5 човека) плащам 35 лв за 5-те нощувки. Води се тристаен апартамент, има басейн, паркинг, климатик, барбекю, кабелна телевизия. Не можах да не се похваля

В тая връзка, провери и сайтовете задружно.бг и лапни.бг. С първия не съм особено запозната, от втория съм взимала суши 2 пъти.

Ейййй Пантерке!!!!
    Хиляди благодарности за подробното обяснение.
    Жива и здрава!
    Вече ми стана ясно.
    А относно твоята почивка,определено си уцелила!!!!Приятно прекарване от сега!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Пантерке,имам камуфлажен коректор на АртДеко и съм доволна. Взимай го,цената май беше около 12-15 лева.
    Основата за грим-Lumene не съм използвала. Имах на Джордани Голд-Орифлейм и бях доволна. Гледах в DM основи за грим на Loreal,новата им серия Lumi.(цената беше над 20 лева)
    А на Iwostin продуктите са много добри. Ако мислиш,че имаш нужда от крема го купувай,струва си.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Важен въпрос: Мислите ли, че има нужда да си купувам Iwostin - matifying emulsion и Bioderma - Sebium pore refiner? Чудя се дали първото ми е необходимо, защото 1) имам страхотен матиращ фон-дьо-тен; 2) планирам да си взимам основа за грим и ... се чудя как да си клепам 50 неща на лицето преди същинския грим.
    Bioderma sebium pore refiner-a става и за основа за грим. Преди пудрата задължително нанасям първо него.

Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    Аз съм от Хасково и тук нямаме нито 1 от изброените от теб места.Иначе благодаря за информацията.
    А като си платиш ти дават такъв ваучер,с който отиваш в съответното студио за красота да речем?
    Наистина ми е объркано.
    Зависи от офертата. В някои случаи отиваш с разпечатания от теб ваучер!; в други случаи- със секретния код.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си