- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите?
Какво мислите за връзките между съученици, не говоря да са от едно училище а от един клас ?![]()
Зависи от хората, обстоятелствата, възрастта и т.н.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Всичко опира до хората.Ако се харесвате,не виждам къде е проблема (:.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ами хубаво ама после като се скарате и целия клас знае става голем сериял![]()
Много е относително. Имала съм връзка със съученик и нещата не приключиха добре. Имам и приятели съученици, които са заедно от две години и продължават да се обичат и да държат един на друг. Зависи какви характери сте![]()
Ами на мен много не ми се нрави идеята за такава връзка, но дори и да искам няма как, тъй като в моя клас сме само кочове![]()
![]()
![]()
Случвало ми се. Нищо странно няма в това. Дори още сме приятели след като скъсахме.
Зависи си от хората.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
случвало ми се е.. против съм вече..сега е кофти
Като откача, откачам!
ако си допадате и няма да правите циркове след раздялата, защо не
И аз съм била в такава ситуация.Зависи определено от хората. Ние дори след като скъсахме станахме най-добри приятели. Дори след 3години още се чуваме и виждаме.
Еми мисля че точно от тези връзки излиза нещо сериозно е разбира се зависи от възраста де ... мога да ти дам пример с моята братовчедка тя е заедно с мъжа си от училище... 3 години са били в един клас без дори да си говорят ,но послдната година започнали да излизат и вече са 5 години заедно даже преди 2 седмици им се роди момченце
Леко съм негативна към връзките между хора от един клас.За някой от същото у-ще,но различен клас съм за.Но както казаха зависи си от хората-някои си запазват добрите отношения,други не,някои са успешни,други не.
еми може да се получи много сконфузно, но ако се харесвате много - пробвайте
Зависи от хората наистина. Аз ходих с едно момче с което в момента сме в един клас, когато ходехме бяхме врата до врата така да се каже. Не сме се карали или нещо такова, а сега се лигавим заедно забавляваме се и няма неловко отношение между двама ни. Приятели сме. Ако имаш някакви съмнения дори и най малки по-добре се замисли над нещата как ще изглежда като скъсате, а ако наистина имаш силни чувства не виждам какво да те спира. На мен лично не ми пука хорското мнение много и не обръщам особено внимание на коментари от сорта - Пфф майко вие дрън дрън ..
Аз лично съм нямал такава връзка, но в класа имаме двойка на почти 4 години (сега сме 12ти клас). Естествено крие и опасности, но всичко зависи от хората. Ако сте добре разбрани хора дори и да скъсате можете да си запазите приятелските отношения и да няма awkwardness : )
--------------------------------------------------------