.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

GTX275 + 450W Fortron SAGA ?

Скоро ще си взимам GTX275 и се чудя дали 3 годишното ми захранване ще издържи... и ако издържи, дали ще издържи едно клокване на картата??? Захранването е 450W Fortron SAGA и е хранило досега доста видео карти. Сега компа ми е с Phenom II X4 955 Black Edition клокнат до 3.6, ECS GTS250 1GB Black Series клокната доколкото държи, 2.5GB RAM, 1 хард и една записвачка която не я ползвам. Дават и около 250W максимално дърпане...
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 01-15-2012 на 13:45

Мега фен
    може и да не издържи, в сайта на nVidia пише че трябва поне 550W качествено захранване, като все пак самата карта харчи около 220W, така че, може и да ти стигне настоящото 450W, зависи и от останалите компоненти и дали има оувърклок:

http://www.nvidia.com/object/product...tx_275_us.html
    Последно редактирано от npp : 01-15-2012 на 14:18

Град
    аз гледах и GTX285... дават я със 5-6W по лакома от 275... ако наистина харчат 250 (+-10W) ще е супер... май ще взема 285...

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    Наи лесния начин да разбереш е след като купиш картата.Ако тока не и стига ще си проличи и ще трябва да земаш ново захранване.

Град
    и да ми изгори захранването а в най-лошия случай всичко...

Ще издържи не бой се
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен
    по принцип точно тези модели на фортрон са слаби, но може и да не изгърми, но ако се получи оувърлоад, това може да бъде забелязано от звука на вентилаторите, защото те отихват поради намаляване на тока тъй като оборотите им падат, така че, ако пуснеш някаква 3D игра и звука от вентилаторите отихне, тогава бъди сигурен че ще е необходимо по-мощно захранване

Град
    Знам аз като играя нещо тежко 120mm-товия му вентилатор почва да вие яко и да бълва горещ въздух... а и знам че сагата е слаба не е като 400W PNF... да държи Q6600 и 4890 без проблем. А и на моето му дават Max Peak Power - 500W, което значи че за много кратко време може да се натовари до 500W без проблем... ако е за по-дълго следва горене и заря в стаята.

Конфигурация като твойта се подкарва с менте захранване на което пише 450W а има реални не повече от 250. Така, че дори 350 вата да е, щом е фортрон, значи са реални и можеш да разчиташ.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Град
    взимам я... мамка му и захранване... фортроните поне като умрат умират само те... не като ментаците да ти опържи хубаво всички компоненти.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Fortron-a Едно време беше чук, сега наскоро поне тея дето ги слагахме често зеха да изпушват. Но както сам каза - поне изпушва само захранването. Имаше едни Dynet дето от 10 бройки дето взехме, най-траината беше 3 месеца

Абе на клок може и да не уcтиcка...като гледам и проца е клокнат...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си