.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

трябва да отида на уролог

Здравейте, мисля, че имам фимоза или поне кожичката ми е тясна и не мога да я забеля изцяло, а когато го направя боли. Моля ви да ми дадете съвети, както и да попитам, дали мога да отида на уролог сам, в смисъл, защото ме е срам един вид с родители и т.н. ? След 9 дена правя 16г.

Голям фен Аватара на besso
    Споко, на 16 още можеш да си решиш проблема сам, просто като си играеш с пушката използвай бебешко олио и подърпвай кожичката леко назад колкото можеш, важното е да няма болка. С времето ще ти се отпусне кожичката

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Споко, на 16 още можеш да си решиш проблема сам, просто като си играеш с пушката използвай бебешко олио и подърпвай кожичката леко назад колкото можеш, важното е да няма болка. С времето ще ти се отпусне кожичката
    Благодаря, надявам се да стане.
    И въпреки това, ако не стане да не пускам нова тема, ще мога ли да отида сам на уролог?

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Трябват ти 18 години за да отидеш сам. Няма нищо срамно, отивай.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

((и аз имам проблем .. мисля ,че имам късо гемче ии ме е срам да кажа на нашите .. такаче знам какво тии е и аз след 5 месеца ще правя 16год. ..не знам страх ме е чел съм че това се оправя с някаква "малка" операция )) А ЗА ТВОЕТО МОЖЕ ДА Е ФИМОЗА ИЛИ КАТО МОЕТО КЪСО ГЕМЧЕ..
    Weskko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си