- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не иска да ме послуша...
Не знам как да започна темата, затова ще карам направо. Може да ме помислите за луда, че засягам такава тема, но просто имам нужда да си излея това, което в момента ми тежи. Не е кой знае какъв проблем, може би, но просто искам да чуя и вие какво мислите. Та, приятелят ми пуши трева. До тук добре. Обаче, ми каза, че когато му кажа да спре, ще спре, аз още от самото начало съм върло против този начин за забавление, но той не ме слуша, караме се,заради това че му забранявам , заради това че не му давам да се забавлява с приятелите си. На мен той ВИНАГИ ми забранява да пуша или да си дърпам, ако си дръпна започва 3тата световна между нас, приятелите му изрично знааят и на мен не ми дават и те, а когато аз кажа никой не ме слуша и ми се смееят.
С него не сме се виждали от точно една седмица, като го търся не ми отговоря, не ми отговаря на съобщенията, тука от началото на седмицата, искам да отида до тях да го видя, той не та не и не иска ..... не си говорим вече, абе не знам какво да си мисля. И днес, от снимки във фейсбук!!! аз разбирам, че той е бил с приятелите си навън и естествено са пушили и той не е можел да гледа, бил е достттааа зле, той просто няма мярка . Казвам му, че не ми е приятно, но той си знае своето и така . Дразни ме факта , че не ме слуша, дразни ме това, че аз му изпълнявам обещанията, а той какво прави насрещща ? ? Гледа си кефа и не гледа мен.
Аз ли съм в грешката, не знам.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.