.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мицеларната вода ползвам за почистване на лице. Когато чистя очния грим леко ми дразни и не го почиства много лесно, затова ползвам това http://2.bp.blogspot.com/-RpwNyqhBuy...+remover+1.JPG
    Продава се навсякъде, където има Л'Ореал, и е най-добрият дегримьор на който съм попадала, пробвала съм всякакви но винаги се връщам към него.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    А този дегримьор за лице на L'Oreal на каква цена е,защото не намерих инфо в нета?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Мицеларна вода!
    Няма да ми прави кожата мазна или да ми влиза в очите и да люти, каквито проблеми имах с тоалетното мляко. Всеки път рев и червени очи...

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    А този дегримьор за лице на L'Oreal на каква цена е,защото не намерих инфо в нета?
    Мисля, че беше около осем, но ти трябва много малко количество за да почисти целия грим и една опаковка ми стига за ок. 6 месеца ежедневно гримиране.

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Около 8 лв /8 и нещо/ и аз съм много доволна от него, но сега разнообразих малко с розова вода. Но ако грима е по-тежък си го махам с Лореала.
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Poivre Виж мнението
    Мицеларната вода ползвам за почистване на лице. Когато чистя очния грим леко ми дразни и не го почиства много лесно, затова ползвам това http://2.bp.blogspot.com/-RpwNyqhBuy...+remover+1.JPG
    Продава се навсякъде, където има Л'Ореал, и е най-добрият дегримьор на който съм попадала, пробвала съм всякакви но винаги се връщам към него.
    И мен това ме притеснява за мицеларната вода - спиралата. Дълбоко се съмнявам, че може да я изтрие без никакъв натиск. Това на Лореал изтрива ли водоустойчив грим?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си