.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен Аватара на ROFLWTF

Unhappy Ексхибиционизъм

Офф, дълго се чудех къде да постна тая тема... но тва... ако мога да го нарека явление се счита за болест. Ужасно е, вчера попаднах на такъв в рейса, стресирана съм ужасно. Някой имал ли е такива случки, почнах да си мисля, че само на мен ми се случват от тоя сорт неща...........................

Знам че не са опасни, но... вчера помислих, че ме преследва, бати ужаса... пък и ако видиш такъв първото, което ще си помислиш, няма да е: Спокойно, няма да ти направи нищо, а КАКВО ПО ДЯВОлите!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    В този студ?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    В този студ?
    Даа, да не повярва човек. Някъв старец застава до мене, но не ми прави впечатление (въпреки че трябваше да се досетя, щот беше странно обърнат към мен.) и само като посягам за телефона си от джоба на якето виждам че нещо стърчи от панталоните му, пфтттттттттт. чак в 1 заспах... и се чудя как не съм извикала, моментално се ометох до дтругия край на трамвая (беше ужасно препълнен, не знам... тои е някъв психар). И на сл спирка излязох след което се обръщам и виждам някъв старец ми се усмихва (но не знам той ли е, не му видях на психара якето) и бягам докато не се скрия в някъв супермаркет.... ужас...

и четох, че и дори мъжете, които имат и нормален семеен живот, навън се подвизават като таква. Мисля, че започнах да се отвращавам от мъжете... въпреки че не е правилно. Не знам Страх ме е ...
    Последно редактирано от ROFLWTF : 01-19-2012 на 09:14

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Успокой се! Жалкото е, че много млади мъже преждевременно се изхабяват и прибягват до стимуланти, а такива старци и откачалки нямат нужда...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Успокой се! Жалкото е, че много млади мъже преждевременно се изхабяват и прибягват до стимуланти, а такива старци и откачалки нямат нужда...

Ужас е все пак... Не знам защо изпитват удоволствие да ни причиняват стрес..

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Да ти имам проблемите.На някакъв сенилен старец му изпаднал чепа от потурите и нашата още малко ще почне да пищи за националната гвардия.
    Пенис е,няма да те ухапе,свиквай.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението

Да ти имам проблемите.На някакъв сенилен старец му изпаднал чепа от потурите и нашата още малко ще почне да пищи за националната гвардия.
    Пенис е,няма да те ухапе,свиквай.
    Смешно ти е, а Ми... момента беше кофти... Виж, ако беше некъв секси тогава сериозно щях се замисля дали да викам гвардията на помощ... Ма тоя старчок.................

Супер фен Аватара на lubovvv
    Тея хора изпитват удоволствие само когато си го покажат на малки дечица които видимо ги е страх. Ако често ти се случва да те плаши така, кажи на учителка, родителка, каквото се сетиш
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    СЛучи ми се веднъж в Пловдив, но ни бяха инструктирали при такива ситуации да не се впечатляваме, а напротив , да го обидим например.Беше доста странно , но пък виковете и писъците им харесват и подхранват егото им.
    maDamn

Мацка, успокой се, това че си видяла такъв, не значи че всички мъже са така. И на мен ми се е случвало и е много гадно... един път баш в центъра посред бял ден... аз запазих самообладание и се направих че не съм видяла нищо.
    На майката на най-добрата ми фр една сутрин си вървяла жената за работа и минавала през Южния парк и както си върви някво момче вика след нея "госпожо, госпожо" и тя се обръща като мисли, че сиг ще я пита нещо или нз и като се обърнала човека си се самозадоволявал и очевидно искал тя да го види...
    Явно има много такива хора...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

аз редовно обикалям републиканската пътна мрежа с развят байрак и облечен с ямурлука, с който прадядо ми се е оженил

естествено съм вмирисан на пикня и кисело зеле през цялото това време

намирам факта, че ми става когато непълнолетни крещят, когато видят чепа ми

как да ви помогна?

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от Govnyo Виж мнението
    аз редовно обикалям републиканската пътна мрежа с развят байрак и облечен с ямурлука, с който прадядо ми се е оженил

естествено съм вмирисан на пикня и кисело зеле през цялото това време

намирам факта, че ми става когато непълнолетни крещят, когато видят чепа ми

как да ви помогна?
    Модератори тук няма ли ?

По темата - а аз си мислех , че ексхибиционисти в България няма ...

кое точно правило наруших?

Нравственото и етичното

извинявам се чистосърдечно от свое име и от името на цялото си семейство, както и от името на фирмата, която представлявам

Прави се на интересен другаде

нарушаваш правилата и наклаждаш омраза срещу мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си