.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на supersonic0

Ечемик на окото...

Искам да попитам боли ли отстраняването на ечемик?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Отстраняване ? .. как става този номер ?
    Аз като имем ечемик търкам мястото със злато .. за по-малко от ден ми минава

Цепва се, хирургическа намеса до колкото знам. Иначе златото уж помага, но не на всички...

Aз като малък 3-4 клас, имах ечемик на окото. Беше се показал над окото, и ходих да ми го махат със операция, упойка сичко както си е. За 3-4 минути и ми го бяха махнали. На скоро 10 клас, усетих че пак имам топче, и със варено яйце, докато е още топло си го слагах на подутото, и така със 2-3 яйца се беше махнало. :Д

Болезнено ли е отстраняването ?

Не, само една инжекция ми биха в баджака :Д, и тя болеше. Едно лапенце тогава помня как 3 лекаря, го държаха за същата инжекция хаааха. Биха ми упойка, май през абокат, и за 2-3 минути бяха свършили. Нищо не съм усетил, още на другия ден като махнах превръзката всичко беше нормално.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Отвътре или отвън на клепача е тоя ечемик?

Не е болезнено отстраняването, но зависи от хирурга все пак.
    Преди 1 месец ми отстраняваха ечемик от вътрешната страна на клепача и изобщо не усетих нищо. Нито по време на операцията, нито след това.

От външната.. Тоест там, дето са миглите. От горе А "Марсилия" как ми го описа..

Фен
    Град
    Plovdiv
    Няма да имаш нужда от операция, но може да идеш да се консултираш с лекар за всеки случай. От вътрешната е по-опасно.

Ами то ми е от доста време, аз ходих при една и тя ми вика да съм му правел топъл компрес 10 дни и след това ако не се махне да отида за да ми го махнат. Е, те минаха 20 дни и аз отидох, тя каза още 10 дни да правя Чудя се дали да отида при друг.. И няма ли някви капки?

Фен
    Град
    Plovdiv
    Има капки и мехлем, но не знам как ще ги задържиш от горната страна на клепача.

Защо да няма нужда. Какво ще каже външен ? На мен ми се беше показало над клепача, едно като топче можех да го пипна дори. Ако това е външен, на мен с операция ми го махнаха.

с времето минава .. няма да ти остане за винаги, споко ... но, ако решиш действай с операция
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Аз съм имала много пъти и се маха с времето.. и на теб би трябвало да ти се махне, но ако не.. пробвай с операция

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Аз имах от вътрешната страна преди 2 години и не се спука.Беше ужасно,защото трябваше да ми го махат с операция и понеже беше точно на ъгълчето и упойката не хвана То не беше рев,то не бяха сълзи.Като си спомня и направо ми причернява.Иначе като усетиш,че почва да те наболява окото търкай със злато.Ако го хванеш малко по късно,когато е почнал да избива и да търкаш няма да помогне

BuBy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си