Здравейте, от известно време си пиша с едно момиче, случва се и редовно да си пишем , но има моменти когато не си и пишем дълго време. Познаваме се от 1-2 години, знаем се. Допада ми и искам да излезна с нея.

Примерно когато и пиша винаги ми отговаря , мога да си пиша с нея до сутринта , не ни е скучно и на нея и е забавно. Върви си разговора смеем се като луди. Обаче когато дойде време да и кажа да излезним , тя не иска да се виждаме.

Казва ми че проблема не е в мен , вика аз трудно се доверявам на хората , трудно допускам някой до личното ми пространство и уж затова не иска да се виждаме. Аз се въздържам да и правя много лигави комплименти и т.н. , но само 1 път и казах че е мн красива. и тя ми вика тъй като не за първи път казваш такова нещо на някой, не е от голямо значение. Казвал съм и че ми е яко да си говоря с нея и искам да я опозная, но заради горните причини тя не иска или поне така казва.
Както казах разговора си върви, но искам съвети , как да я накарам да ми се довери , да иска да излезним. Искам да направя нещо, каквото и да е. С думи едви ли ще се промени,предполагам че няма толкова силни думи които да и променят мнението. Какво бих могъл да направя в този случай? Незнам ако не се интересуваше , нямаше да си пишем така нали? Да отговаря винаги , с нея нито чакам , нито примерно с една дума ми отговаря , просто разговаряме дълго и широко :Д

Има нещо което не мога да си обесня в нея , привлича ме това и съм и го казвал..
сега сте вие...