Здравейте.... Ох хора имам един гаден проблем с брадата му. ;д Първият път когато се целувахме по ... така ;д на брадичката ми се появи едно червено кръгче смисъл зачерви се. Викам си едва ли е нещо сериозно и докато се прибера посиня .. аз тъпата се опитах да го прикрия с коректор и други таквиа работи ама не .. стана още по зле. Мажех го с крем здраве с всякакви кремове ама не помогна, и всички мале какво ти има,страшно грозно беше. Да не говорим че после и нещо като коричка се образува. И тъкмо мина вече почти не се забелязваше и днеска пак ;х Приятеля ми няма кой знае колко брада ама дори и сега да изчакам да се оправи след това пак ли така ще ми става. Какво да правя? :хх Не искам да говоря с него, защото не искам нещо да му стане тъпо. Тъй като първия път като стана на въпрос ... не му стана много приятно.. ама и на мен не ми е че става така. С какво да го мажа че да мине или ддз нещо с което да се оправи? Сега е само червено.. ама ме е страх да не стане по зле. Мерси предварително )