Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
Пообиколил съм, видял съм и съм направил извод за себе си. Не казвам, че няма изключения от чужденките, но като процент българките са много по-красиви, в пъти повече. Имал съм досег до германки,италианки, испанки, рускини, шведки, американки, корейки, японки, китайки, туркини(кой не е..), унгарки, австрийки, англичанки, румънки, сръбкини, виетнамки, арабки и кви ли не. И не си говорим за актриси, които са избирани с конкурс, а за най-нормални средностатистически момичета и жени. Българките са най-добри. Може да са всякакви и процентът на боклуците да е голям, но като си говорим за външност, чужденките могат да си ебат майката. Дори в един Слънчев бряг да отидеш ще веднага ще различиш грозните германки, например. Бели като платно с червени бузи и странни муцуни, рядко с хубави тела и дори русата коса и сините им очи не ги правят хубави.

Може да е долна провинция на Европа, но гените тва не ги интересува. А тва, че съм зле... по-бих се притеснил, ако такъв като теб ми каже, че съм готин.
Да , цял свят си обиколил,айде моля ти се. От рускините по голяма мърша няма, може да са хубави но отвътре са боклук.А щом твърдиш обратното се затвърдява още повече факта че послъгваш.Ай поздрави.
п.с. И ти пожелавам някой ден да се ожениш за рускиня.